Filmkereső a Yahoo-n

Tóth Kristóf, 2000. november 13. 22:03
A Yahoo! hétfőn indította be azt a keresőt, mellyel online kisfilmek után kutathatunk az interneten. A Yahoo! szeretné bővíteni a szórakoztatást elősegítő tartalmainak mennyiségét.
A Yahoo! keresője egyelőre egy tucat olyan vállalkozás adatbázisaiban kutat, mint az AtomFilms, a FilmFilm, a Hypnotic, az Icebox vagy az Ifilm. A felhasználók a rövidfilm címe, témája, de akár műfaja alapján is kereshetnek. Az előbb felsorolt cégek rövidfilmeket, animációkat publikálnak kikötőiken.

"Mi egyetlen helyet kínálunk fel az emberek számára. Ezen a helyen online rövidfilmeket tekinthetnek meg. A kisfilmeket az internet legszórakoztatóbb tartalmai között találjuk." - mondta Matt Rightmire, a Yahoo! alelnöke.

A Yahoo! igyekezett kibővíteni a portál szolgáltatásait, ezért egyre több multimédiás tartalommal várja az idelátogatókat. Újdonság számba mennek például a sportközvetítések.

Aki a portál új szolgáltatását igénybe szeretné venni, az látogasson el a http://movies.yahoo.com címre.

A Yahoo! mellett a nagy internetes portálok mindegyike igyekszik olyan tartalmakkal várni a szörfözőket, melyek biztosítják a látogatók szórakoztatását. A Yahoo! legnagyobb ellenfele az America Online úgy szeretne komoly előnyökre szert tenni, hogy megpróbál összeolvadni a Time Warner-rel, mely saját filmstúdióval, és lemezkiadóval rendelkezik. Miközben az AOL azt állítja, hogy az egybeolvadás után a Warner Bros. nem élvezne előnyöket a cég kikötőin, a versenytársak természetesen szkeptikusak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36