Matávnet-csomagok ADSL alapú internet-hozzáféréshez

, 2000. november 23. 13:55
A Matávnet már fogad megrendeléseket az ADSL hálózati hozzáférési kapcsolatra alapozott internetelérési szolgáltatására, amelyet nemrégiben vezetett be. Az ADSL alapú hozzáférés kihasználására a társaság négy különböző internetcsomagot kínál.
Az alkalmazott ADSL technológia lényege, hogy nagysebességű digitális adatátvitelt tesz lehetővé ISDN telefonvonalon. A rendszer a hagyományos kapcsolt vonali (modemes) interneteléréshez képest akár 23-szor gyorsabb hozzáférést biztosíthat külön vonal kiépítése és telefonforgalmi díj nélkül. Az ADSL alapú hozzáférést a Matávnet otthoni internetezésre, távmunkavégzésre, valamint kis és közepes vállalkozásoknál irodai alkalmazásra ajánlja.

Az ADSL alapú hozzáférés kihasználására a Matávnet négy különböző internetcsomagot kínál. Mivel jelenleg Magyarországon csupán a Matáv nyújt ADSL háttérszolgáltatást, a Matávnet-csomagok e szolgáltatás szerkezetéhez illeszkedve a következőképpen épülnek fel: a legalacsonyabb sávszélességű szolgáltatáshoz (NetExpressz I.) a Home40 és Home80 csomagok havi 40, illetve 80 órányi internetelérést biztosítanak. A nagyobb sávszélességet biztosító szolgáltatáshoz (NetExpressz II.) a korlátlan Office, a legnagyobb sávszélességre épülő szolgáltatáshoz (NetExpressz III.) pedig a szintén korlátlan Power csomag illeszkedik. Az elérhető legnagyobb letöltési sebesség 384, 768, illetve 1500 kbit/s.

Kulcsszavak: Matávnet ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14