Magyarországra érkezett a Samsung Galaxy A8(2018)

forrás: Prím Online, 2018. január 19. 10:31

Az ár, az akkumulátor élettartama és a kijelző mérete. Ezek azok a jellemzők, amelyeket a leginkább figyelembe veszünk az új telefon kiválasztásakor.*  

A Samsung Galaxy A8(2018), amely mostantól már hazánkban is elérhető, mindhárom szempontból jó választásnak bizonyul: a káván túlnyúló Infinity Display**  kijelzője és a gyorstöltő funkcióval ellátott akkumulátora a Samsung zászlóshajó modelljeiben már megszokott, nagy népszerűségnek örvendő funkciókat idézi, mindezt a középkategóriára jellemző áron.

 

Az globális szinten értékesített telefonok átlagos ára évről-évre csökken, miközben a felhasználók prémium dizájnt és funkciókat várnak el készülékeiktől.***  A Samsung ezen igényeket szem előtt tartva, 2017. december 19-én bemutatta a Galaxy A széria legújabb tagját, a Galaxy A8(2018) készüléket, amely mostantól már Magyarországon is elérhető. A Galaxy A8(2018) olyan funkciókkal érkezik, amely eddig csupán a felsőkategóriás telefonokra volt jellemző. A Samsung ezzel új mércét állít a felső-középkategóriás telefonok piacán.

 

 

„A Galaxy A szériát eddig is a prémium kialakítás jellemezte. A Galaxy A8(2018) bevezetésével a sorozat olyan további, a zászlóshajó modelljeinkben már nagy népszerűségnek örvendő funkciókkal bővül, mint az Infinity Display kijelző vagy az Élő fókusz funkcióval felszerelt dupla előlapi kamera. A Galaxy A8(2018) egy újabb bizonyítéka, hogy mindig arra törekszünk, hogy a felhasználóink, bármely árkategóriában is keresnek, a kínálatunkban megtalálják azt a készüléket, amely maximálisan megfelel az elvárásaiknak” – mondta Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője.

 

A legújabb Galaxy A készülék új szintre emeli a filmnézés és játék közbeni megszakításmentes, magával ragadó vizuális élményt. A káván túlnyúló Infinity Display kijelző lenyűgöző 18,5:9-es képaránya****  tökéletes moziélményt nyújt. A nagy méretű kijelzőt egy ergonomikus kialakítású, ívelt üveg védi elöl és hátul egyaránt. Az elegáns üveg- és fémkeretnek, a finom íveknek és a kényelmes fogásnak köszönhetően a tartalmak megtekintése és kezelése még egyszerűbbé vált.

 

Legyen akár nappal, akár éjszaka, a Galaxy A8(2018) továbbfejlesztett, 16 megapixeles F1.7 fókuszú hátsó, illetve a 16 és 8 megapixeles F1.9 fókuszú kettős előlapi kamerája még gyenge fényviszonyok között is éles képeket készít. A hétköznapokat megkönnyítő, kiegészítő funkciók pedig minden eddiginél stílusosabbá, praktikusabbá és kényelmesebbé teszik a Galaxy A sorozatot: az IP68 szabvány szerint víz- és porállóságnak köszönhetően ellenáll a külső környezeti hatásoknak, emellett ez az első olyan A szériába tartozó telefon, amely kompatibilis a Samsung Gear VR rendszerével. 

 

A Galaxy A8(2018) már három színben, fekete, arany és levendula variációkban kapható Magyarországon, 159.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

 

_______________ 

* https://www.statista.com/statistics/683310/buying-a-new-smartphone-important-characteristics-in-the-uk/ 

** Infinity Display: keret nélküli, teljes előlapi, edge kijelző

*** https://www.statista.com/statistics/484583/global-average-selling-price-smartphones/ 

**** A képernyőátló mérete a négy lekerekített sarok nélküli teljes téglalapra vonatkozóan.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15