Német Yahoo!: 24 órás rádióprogram

FeriMesz , 2000. december 2. 22:48
A Yahoo! németországi portálja a Webcast Media Grouppal közösen saját rádióműsort indít, melyet a www.fm.yahoo.de oldalon érhetünk el. A cégek december 1-jén tették közzé sajtótájékoztatójukon, hogy a Yahoo! az első olyan nagy németországi internetes szolgálat, amely ilyen ingyenes szolgáltatást indít.
A cég üzleti vezetője, Peter Würtenberger elmondta: az új szolgáltatás bevezetésének, jó működésének fontos alapja a korlátlan nethasználatot jelentő átalánydíjas előfizetések és a gyorsabb internetes összeköttetések elterjedése.

A berlini Webcast Media adja és terjeszti a programot, amely gyors zenei fájlokból áll. A rádióadást egyórás blokkokba rendszerezik, amelyek között hírek és időjárás-jelentés hangzik el. Az óránkénti megszakítások időtartamát ezen kívül a szerkesztőség két aktuális, internettel kapcsolatos műsorával is színesíteni kívánják. A Webcast Media jelenleg már működő internetes szolgáltatása a Webradio.de, amely saját elmondásuk szerint Németország legnagyobb internetes rádióadása.

Kulcsszavak: rádió onlineszolg Yahoo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14