Új Nikon fejlesztések

forrás: Prím Online, 2018. július 25. 10:45

A Nikon bejelentette, hogy új, FX-formátumú, teljes képes, tükör nélküli Nikon fényképezőgépet és NIKKOR objektíveket fejleszt ki, amelyhez új bajonettet is biztosítanak.

A fejlesztés alatt álló tükör nélküli fényképezőgép és NIKKOR objektívek az optikai teljesítmény egy új dimenzióját nyitják meg, amihez új bajonettet is biztosít a cég. A tükör nélküli fényképezőgép a Nikon százéves örökségéből, illetve a kiváló képfeldolgozási technológiából eredő speciális optikai és gyártási szakértelmének eredménye. A fejlesztéshez jelentősen hozzájárult továbbá a Nikon digitális SLR fényképezőgépeinek kifejlesztése során felhalmozott szakértelem is.

 

Az új, tükör nélküli fényképezőgéppel és a NIKKOR objektívekkel az a cél, hogy a fényképészek számára lehetővé tegyék a lehető legrészletgazdagabb és legélénkebb fényképek elkészítését.

 

Továbbá az új, tükör nélküli fényképezőgéphez új bajonett adaptert is kifejlesztettek. Ez a Nikon digitális SLR rendszerébe tartozó, F-bajonettes NIKKOR objektívekkel használható majd, és új lehetőségeket nyit meg a fényképészek előtt. 

 

A Nikon az új tükör nélküli fényképezőgéppel, illetve a Nikon digitális SLR fényképezőgépei fejlesztésének folytatásával továbbra is megtartja piacvezető pozícióját a képalkotás terén, biztosítva ügyfelei számára mindkét rendszer egyedi előnyeit.

 

A termékkel kapcsolatos speciális képalkotási tartalmat ezen az URL-címen tekintheti meg.  

 

Az olyan részletek, mint a megjelenési dátum és a javasolt kereskedelmi ár későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15