A Nikon az EISA két kategóriájában is az élen végzett

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 15. 17:16

A Nikon bejelentette, hogy az EISA Awards 2019-2020 keretében a Nikon Z 6 a „Camera of the Year” (Az év fényképezőgépe) díjat, a NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S pedig a „Professional Standard Zoom Lens” (Professzionális általános zoomobjektív) díjat nyerte el. A tükör nélküli rendszerének tagjai által nyert elismerések bizonyítják, hogy a Nikon képes piacvezető újításokat készíteni a fotósok számára.

Ez a második díj, amit a Nikon Z 6 az idei évben begyűjtött, miután áprilisban megszerezte a TIPA World Award „Best Full Frame Camera Expert” (Legjobb professzionális teljes képes fényképezőgép) díját. Eközben a NIKKOR S sorozatú objektívek elismeréseinek köre is tovább bővült, köszönhetően a NIKKOR Z 14-30mm f/4 S győzelmének a TIPA „Best Mirrorless Wide Angle Zoom Lens” (Legjobb nagy látószögű, tükör nélküli rendszerű zoomobjektív) kategóriájában. Az EISA-díjak a Nikon Z sorozat legújabb elismerését jelzik, a „Red Dot Award: Product Design 2019” kategóriában elért győzelem után, és ismételten megerősítik a Nikon azon elkötelezettségét, hogy kivételes optikai teljesítménye révén vezető szerepet töltsön be a képalkotási kultúrában.

 

 

 

Az EISA megjegyzései a „Camera of the Year” 2019-2020. díjat elnyerő Nikon Z 6 fényképezőgéppel kapcsolatban:

A Nikon szenzációsan jól kezelhető és robusztus kialakítással rendelkező, kitűnő fényképezőgépet készített, amely szinte minden felvételkészítési helyzetben megállja a helyét. Az automatikus élességállítási rendszerének Szemérzékelő AF funkciója pontos élességállítást tesz lehetővé, ha a téma a keresőben van. A nagy méretű és éles képet biztosító elektronikus kereső a képek rendkívül pontos előnézetét biztosítja, míg a vázba épített stabilizátor segít a képek élességének megőrzésében bármilyen objektív használatakor, az F-bajonettes DSLR-optikát is beleértve. Egyszerűen ez a legjobb általános fényképezőgép a komoly fotósok számára.

 

 

Az EISA megjegyzései a „Professional Standard Zoom Lens” 2019-2020. díjat elnyerő NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S objektívvel kapcsolatban:

A NIKKOR z 24-70mm f/2.8 S egy nagy fényerejű, professzionális általános zoomobjektív a Nikon Z rendszerhez. Masszív és robusztus objektív nanokristály bevonattal és az új ARNEO bevonattal ellátva, amely csökkenti a becsillanást és a szellemképet, míg az első és hátsó objektívelemek fluor bevonata taszítja a port, az olajat és a nedvességet. A személyre szabható vezérlőgyűrűnek köszönhetően a fotós könnyedén módosíthatja a rekesz vagy az expozíciókompenzáció értékét, míg az objektívvázon található OLED-panel megjeleníti a rekesz, a fókusztávolság vagy a gyújtótávolság értékét. Lenyűgöző optikai teljesítménnyel rendelkező objektív, amely ötvözi a nagy felbontás és a tetszetős háttérelmosás előnyeit, így tökéletes társ Nikon Z sorozatú fényképezőgépekhez.

 

A European Imaging and Sound Association (EISA) díjai olyan új újítások elismeréseként szolgálnak, amelyek a legfejlettebb technológiát és a kívánatos funkciókat kategóriaelső teljesítménnyel ötvözik. A testület a világ 29 országából származó 55 elismert szakmagazin különleges és régóta fennálló együttműködésből jött létre. A díjkategóriák minden évben változnak, a termékek tervezésének és összekapcsolhatóságának fejlődését követve.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15