A jövő év elején közel tíz Huawei-készüléken lesz elérhető az EMUI 10

forrás: Prím Online, 2019. december 26. 11:55

Magyarországon a jövő év elején egyre több Huawei készülék kaphatja meg az EMUI 10 névre keresztelt, legújabb saját fejlesztésű rendszerfelületet. Az új felület letisztultabb dizájnnal, funkcionalitását tovább fejlesztve áll a felhasználók rendelkezésére. A készüléktulajdonosok ezentúl egyszerre több videóhívást is indíthatnak, mindemellett az EMUI 10 fejlesztői a biztonságra és a fájlmegosztás fejlesztésére törekedtek.

Letisztult dizájnnal érkezett a Huawei új sajátfejlesztésű rendszerfelülete, az EMUI 10. Az esztétikus forma mellett a fejlesztők a funkcionalitásra törekedtek> az új ikondizájnnal a Beállítások menüpont kezelőbaráttá tételét és a felhasználói élmény javítását tűzték ki célul. Az új felhasználói felület jelentős változást hoz majd a telefonálásban: az innovatív osztott képernyős technológiának köszönhetően a felhasználók egy időben akár több videóhívást is lebonyolíthatnak, mindezt HD minőségben.

 

Könnyebb olvashatóság

A gyártó a hívások minősége mellett a kezelőfelület megjelenésére is nagy hangsúlyt fektetett. Elődeitől eltérően az EMUI 10 új, sötét módban is elérhető lesz, amely optimalizálja a szöveg és a háttér közti színkontrasztot, a szövegek és ikonok színét, és segíti az olvashatóságot a felhasználó számára.

 

 

Osztott képernyő 

Új, osztott képernyős funkciójának köszönhetően a készüléktulajdonosok akár munkahelyükön is pillanatok alatt csatlakozhatnak számítógépükhöz, a Drag-and-Drop technológiával pedig fájljaik is másodpercek alatt megoszthatóvá válnak a két eszköz között. 

 

Az érzékeny adatok megosztását illetően a Huawei továbbfejlesztette biztonsági rendszerét, így a felhasználó bármilyen adatot is kíván megosztani két eszköz között, ahhoz szükséges az előzetes jóváhagyása, a készülékek csak ezt követően oszthatnak meg fájlokat bármilyen más eszközzel.

 

Az EMUI 10 jövő év elején folyamatosan egyre több Huawei készüléken válik elérhetővé, ezáltal minél több felhasználó férhet hozzá a legújabb kezelőbarát rendszerfelülethez.

 

Magyarországon először az alábbi Huawei-készülékeken érhető el az EMUI legújabb verziója:

  • P30
  • P30 Pro
  • P30 Lite
  • Mate 20
  • Mate 20 Pro
  • Mate 20 Lite
  • Mate 20 X
  • Mate 20 RS (Porsche Design)
  • Novat 5T

 

A kezelőfelület frissítését az okostelefon-tulajdonosok a megszokott módon, a Beállítások/Rendszer/Szoftverfrissítés menüpont alatt érhetik el Huawei készülékeiken. Amennyiben a frissítéshez a felhasználóknak segítségre van szükségük, a Huawei szakképzett eladói a gyártó szervizközpontjaiban, a Huawei Pop-Up Store-ban, valamint az Experience Store-ban is rendelkezésükre állnak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15