Westeles SMS-sel is elérhető a Fotexnet ingyenlottója

Kovács Attila, 2001. január 9. 14:11
A Fotexnet Kft. és a Westel Mobil Távközlési Rt. január 9-i közös sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a múlt év decemberében indult INGYENLOTTO.HU játékot "SMS Ingyenlotto" néven kiterjesztik a Westel Mobil Kft. előfizetői részére, akik január 10-én 00.00 órától kezdve mobiltelefonról is tippelhetnek.
A Westel-Fotexnet mobiltelefonos ingyenlottó játék infrastruktúrája a Westel banki rendszertechnikájára alapozva igen rövid idő, két hét alatt állt össze. A Westel és Ftex központokat menedzsel bérelt vonalak kötik össze. A játékszabályok meghallgatására és a tippeket tartalmazó SMS elküldésére a 06-30-3-444-444 mobilszámot kell használni. A tippküldés előtt a játékosnak regisztráltatnia kell magát, majd mind a regisztráció, mind a fogadás-SMS elküldését követő rövid időn belül az elfogadást igazoló SS érkezik a játékos mobil készülékére. A sorsolás (naponta reggelenként az ATV-n) után a nyertes fogadó újabb SMS-t kap a nyereményéről, amely egy vásárlási utalvány. A tippelés itt is ingyenes, az elküldött SMS-t a fogadó fizeti.

Az új fogadásváltozattal mindkét cégnek az a célja, hogy a játékosok megismerjék a Fotex internetes kereskedelmét, illetve a mobiltelefonos adatátviteli megoldásokat. Az SMS Ingyenlotto minden telitalálatos szelvénye egymillió forintos fotexnet.hu vásárlási utalványt ér. Ugyanaz a játékos naponta maximálisan kétszer tippelhet westeles mobiltelefonján keresztül.

Várszegi Gábor, a Fotex Rt. igazgatóságának az elnöke elmondta, hogy az internetes ingyenlottó múlt év decemberi indulása óta 52 ezren regisztrálták magukat, mindösszesen 720 ezerszer játszottak és a fogadók 7-8%-a nyert.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55