A Novell a Yahoo! technológiaszolgáltatója

, 2001. január 9. 19:46
A Novell megállapodott a Yahoo!-val, hogy a Novell piacvezető címtár-technológiáját integrálják a Corporate Yahoo! nevű személyre szabható vállalati információs portállal. A Novell NDS eDirectory és a Yahoo! PortalBuilder 2.0 szerver integrációjával a két cég egy olyan, nagy teljesítményű eszközt kínál a vásárlók számára, amely az erős biztonsági és webes személyre szabási szolgáltatások mellett lehetővé teszi azt is, hogy a vállalati portál az összes vezető operációs rendszeren megvalósítható legyen.
A Novell hálózati szolgáltatásai a biztonsági funkciókat, a felhasználók személyazonosságának felügyeletét, valamint az egyéb erőforrásokkal való integrációt biztosítják a Corporate Yahoo! vállalati és kormányzati hálózati megvalósításai számára. A vállalati portálok egyre fontosabb elemei a céges e-kereskedelemnek: lehetővé teszik a különféle szervezetek számára, hogy egyedi módon szervezzék a partnerekkel, beszállítókkal, vagy saját alkalmazottaikkal való együttműködést. A META Group Inc. úgy becsüli, hogy 2003-ra a világ 2000 legnagyobb cégének 85 százaléka fog használni vagy éppen fejleszteni vállalati portált. Ahogy fokozatosan szűnnek meg a belső hálózat és az internet közötti határok, és létrejön az egyetlen, egységes hálózat, a személyazonosságok és a kapcsolatok felügyeletének fontossága exponenciálisan megnövekszik.

A Corporate Yahoo! az egyedi igények szerint módosítható, a széles körben ismert és elterjedt My Yahoo! felületre épülő vállalati információs portál. A Corporate Yahoo! licencét megvásárlók egyesíthetik az egyedi vállalati tartalmat és alkalmazásokat a Yahoo! személyre szabott internetes tartalmához és szolgáltatásaihoz való hozzáféréssel – mindezt a meglévő tűzfalak mögül. A Corporate Yahoo! egy globális megoldás, amely kihasználja a Yahoo! pozícióját – a Nielsen/NetRatings legfrissebb felmérése szerint a Yahoo! a munkahelyeken leglátogatottabb weblap, amely a világ 24 területén, 13 nyelven érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55