Újabb nagy roham lehet az online játékpiacon

forrás: Prím Online, 2020. május 22. 17:16

A szülők, nagyszülők igen gyorsan átálltak az online vásárlásra a gyerekjátékoknál, sporteszközöknél is, hamar megrohamozták az online boltokat. Húsvétkor jóval megnőtt a forgalom a tavalyihoz képest, Magyarország egyik legnagyobb gyermekjáték webáruháza, a JátékNet.hu hasonló rohamra számít a gyereknap előtt is. A szabadtéri játékok iránt mutatkozik a legnagyobb igény, és már megérkeztek a nyár várható slágertermékei is. Ahhoz, hogy ne maradjunk le a kedvencekről, érdemes időben elkezdeni a vásárlást. Szakértők felhívják a figyelmet arra is, hogy a mostani helyzetben még fontosabb a körültekintés: minden esetben győződjünk meg arról, hogy megbízható felületről vásárolunk-e.

„Büszkén mondhatom, hogy termékpalettánkkal jól tudjuk követni a megváltozott igényeket. Felkészültünk a gyermeknapi újabb rohamra is, már a „polcainkon” vannak a legújabb közkedvelt nyári játékok, de izgalmas, szórakoztató újdonságokkal is gazdagítottuk kínálatunkat” – mondta Őri Gergely, a JátékNet.hu webáruház vezetője.

 

A JátékNet.hu összeállította a TOP 3-as trendi játéklistáját, úgy vélik, hogy ezek lesznek a következő hónapok slágerei:

1. Mindenki emlékszik gyerekkorunk ugráló gumiszalagjára, ami most modern köntösbe bújtatva világszerte hódít a fiatalok között. A Skippy Dance hipp-hopp gumiszalag használatának kezdő lépéseit a Skippy Dance Akadémia weboldalán lévő videók segítségével könnyen meg lehet tanulni, illetve a mai zenékre szabott koreográfiákkal, táncmozdulatokkal is meg lehet ismerkedni. A Skippy Dance-szel sokat tehetünk gyermekünk egészségéért is.

2. A lányok és a fiúk elmaradhatatlan nyári kedvence a vízipisztoly. A wazzoka vízipisztoly különlegesége a tetszés szerinti tartályméret, amire a felcsavarható PET palackok szolgálnak. Így mindenkinek akkora a muníciója, amekkorát szeretne, ráadásul mielőtt a palackokat a szelektív gyűjtőbe dobnánk, mi magunk is újrahasznosíthatjuk azokat.

3. A Phlat Ball, az újgenerációs frizbi: frizbi és labda is egyben. Összenyomva frizbiként dobhatjuk el, ám repülés közben átalakul labdává. A nagyszerű szabadidős játék kicsiket és nagyobbakat, illetve a felnőtteket egyaránt megmozgatja, többféle méretben választható, frizbiként egy hátizsákban is könnyen elfér.

 

A JátékNet.hu webáruház magyar tulajdonú, 2005-ben családi vállalkozásként indult, mára Magyarország egyik legnagyobb gyermekjáték webáruháza. Közel tízezer féle játékot tartanak állandó készleten. Számos szakmai elismeréssel rendelkeznek: kétszer elnyerték az Év Internetes Kereskedője Díjat, háromszor az Árukereső.hu Ország Boltja fődíját, amit egyedüliként egymást követő két évben is kiérdemeltek.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

360 fokos felmérést készített az IAB az influencerpiacról

Kik, milyen platformokon és hányan követnek ma influencereket? Mennyire tartják őket hitelesnek, és hányan vásárolnak terméket ajánlásaikra? Milyen típusai vannak az influencertartalmat fogyasztóknak? És a piaci szakemberek vajon mennyire látják hatékonynak az influenceres együttműködéseket?

2024. május 10. 20:41

Csúcstechnológiás cukormonitorozó rendszert vezet be itthon a magyar 77 Elektronika Kft.

A száz százalékban magyar 77 Elektronika Kft. új generációs, folyamatos cukormonitorozó rendszert vezet be itthon. A hazai piacon úttörőnek számító, magyar nyelven működő, egybeépített szenzor-távadó eszköz az eddiginél sokkal felhasználóbarátabb megoldást biztosít a diabéteszesek számára, amely a nap 24 órájában folyamatosan méri a szöveti cukorszintet. 

2024. május 10. 19:25

Toronyház nyolcszögletű prizma kialakítással és vízszintes elhelyezhetőséggel

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 300 mikro toronyházat. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád, ami az ikonikus függőleges toronyház-kialakításáról ismert. 

2024. május 10. 17:44

Magyar szakember nyerte az International Loyalty Awards „Év Embere” díját

Kecsmár Zsuzsa, az Antavo Loyalty Cloud társalapítója és stratégiai vezetője nyerte idén a nívós „Év Embere” díjat a Dubaiban megrendezett International Loyalty Awards-on.

2024. május 10. 16:00

Az Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány elnyerte a Kyndryl Alapítvány támogatását

A Kyndryl Alapítvány, a Kyndryl filantróp ága bejelentette, hogy a magyarországi Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány egyike annak a hét országból származó 11 nonprofit szervezetnek, amelyek a Kyndryl Alapítvány első támogatási körében adományban részesülnek.

2024. május 10. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36