Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

forrás: Prím Online, 2020. december 18. 08:54

Az Adverticum Zrt., Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszerének, az Adverticum AdServernek fejlesztője és üzemeltetője a járvány ellenére rendkívül sikeres és eredményes üzleti évet zárt. Az Indexből történt Telex kiválás pozitív szaldóval változtatta az ügyfélkört, és elkészült az a fejlesztés is, amely képes maximalizálni a tartalomszolgáltatók, portálok hirdetési bevételeit. Ez utóbbi – különösen most, amikor a járvány a reklámpiacot is jelentős megpróbáltatások elé állítja, nem csak az Adverticum, hanem összes partnere bevételeit is pozitívan befolyásolja.

Hosszú, alapos tervezési- és fejlesztési munka eredményeként 2020 őszén sikeresen debütált az EasyBID, az Adveritcum AdServer programmatic megoldásokra optimalizált szolgáltatása. Az új szolgáltatás segítségével tetszőleges számú programmatic hirdetési rendszer kapcsolható be egy-egy felület kiszolgálásába, így lehetővé téve a felületek bevételének maximalizálását.

 

 

 

Az Adverticum AdServer korábbi jól ismert és kedvelt funkcióit megtartva kínálja az új szolgáltatást, így az ár alapú döntéshozatali mechanizmus most már korlátlan számú külső szolgáltató kampányai esetén is képes megversenyeztetni és kiválasztani azt a hirdetést, amivel a legnagyobb hirdetésbevétel biztosítható a tartalomszolgáltatók részére.

 

A különféle igényt lefedő hirdetési sablonok eddig is elérhetők voltak a kínálatban, mint ahogy teljesen egyedi kreatív megoldások fejlesztésére is van lehetőség az Adverticum nyitott fejlesztési platformjának köszönhetően.

 

A szolgáltatással kapcsolatban Szutor Ferenc, az Adverticum Zrt. vezérigazgató helyettese az alábbiakat mondta el: "Az elmúlt 20 évben sikeresen dolgoztunk azért, hogy ne csak transzparens és megbízható piaci alapokon nyugvó szolgáltatást és magas színvonalú támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek, hanem mindezt az elérhető legfejlettebb technológiák alkalmazásával tegyük elérhetővé."

 

A technológiai fejlesztéseken túlmenően az ügyfelek számában is bővülni tudott a 100%-os hazai tulajdonban, és Magyarországon működő szerverparkkal szolgáltató  cég. Több weboldal mellett a 2020-ban alakult Telex.hu is Adverticum AdServer mellett tette le a voksát.

 

"Pozitívan tekintünk a 2021-es év elé, mert azt gondoljuk, hogy egyre fontosabb az az átlátható és független üzleti szemlélet valamint technológiai tudás, amit az Adverticum Zrt. képvisel” - mondta Szabó Hédy vezérigazgató.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Több százezernyi forintnyi érték lapul az otthonainkban

Ha valakinek hirtelen nagyobb összegre van szüksége, akkor érdemes szétnéznie a lakásban, mielőtt a bankba rohanna hitelért. A fenntarthatóság jegyében ma már szinte azonnal készpénzzé tehetjük a nem használt eszközeinket, amivel nemcsak a családi kasszának teszünk jót, hanem a környezetnek is. Egy-egy fiókban vagy szekrényben lapuló mobiltelefon, laptop, tablet, esetleg fényképezőgép ára a több százezer forintot is elérheti ugyanis még használtan is.

2024. március 18. 19:21

Spinoff Extra: topvezetőktől tanulhatnak a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

A Spinoff Klub a győri Széchenyi István Egyetem nagy sikerű közösségépítő, innovációgazdasági programsorozata, amelyen meghívott előadók panelbeszélgetés keretében tárgyalják meg a legfrissebb technológiai trendek üzleti vonatkozásait. A mostani félévtől a brand újabb rendezvénnyel bővül: a Spinoff Extra során sikeres topmenedzserekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők – elsőként, március 20-án, szerdán dr. Szászi István, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója lesz a vendég.

2024. március 18. 14:37

Az ABB segíti a Feröer-szigetek zöld energiára való átállását

Az ABB folytatja együttműködését a SEV-vel, a Feröer-szigetek fő villamosenergia-termelőjével és -elosztójával. Az együttműködés keretében az ABB innovatív szinkronkompenzátor (SC) technológiát szállít, amellyel javítható az villamosenergia-hálózat stabilitása, ami napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír, mivel a szigeteken fokozatosan leállítják a fosszilis tüzelésű erőműveket, és megújuló energiaforrásokon alapuló áramtermelésre állnak át. A legújabb fejlesztés keretében a harmadik SC-egységet az északkeleti Borðoy szigetén telepítik, ahol ez a berendezés mintegy 5000 ember helyi áramellátását fogja javítani.

2024. március 18. 12:59

Együtt száguld az autóipar és az SAP a digitális jövő felé

Figyelemre méltóan gyors változásoknak lehetünk tanúi manapság az autóiparban – gondoljunk akár a vezetéstámogató rendszerekre, az elektrifikációra vagy az újrafelhasználásra. Átalakulnak a vásárlási szokások is, az autószalonok helyett egyre többen vesznek járművet online. A generatív mesterséges intelligencia pedig várhatóan még több változást kényszerít ki. Az iparág saját versenyképességének fenntartásáért nagy figyelmet fordít a digitalizációra. 

2024. március 18. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15