A dotkom ficsúrok kukákat böngésznek...

Vértes János, 2001. január 27. 10:23
"Jó uram, a Guinevere letöltésével illetve le nem tölthetőségével kapcsolatos problémákat e héten hiteles és tudományos megvilágításba helyezem és az olvasó okulására levonom a belőle fakadó konzekvenciákat." - írja Váncsa István a jövő heti horoszkópjának kisérőlevelében.
Ez a más megvilágítás a Kos-nak szóló csillagjóslatban olvasható részleteiben, ahol arra is következtethetünk, hogy a Kosoknak - ellentétben a dotkom-ficsúrokkal - jó a csillagállásuk… Már csak egy kérdés marad nyitva: a dotkom ficsúrok egyike se született március végén, április első felében?

Na, de nézzük, hogyan elemzi a technológia papírok pillanatnyi tőzsdei állását Váncsa:

KOS (március 21.-április 20.) Múlt héten Ön nem tudta letölteni a Guinevere című filmet a Miramaxtól (http://www.guineverethemovie.com/), ugyanis azt a választ kapta a weblapon, hogy „The title you selected is not available in your country” . Ön tehát nem használhatta a munkáltatójának a gépét és telefonvonalát ötszáz megabájt magáncélú letöltésére, így Önt, jóslatommal ellentétben, ki se rúgták. Ez azonban nem az én saram, hanem a szemellenzős üzletpolitikát folytató forgalmazóé, aki a Guinevere potenciális nézőinek táborából minket egyszerűen kirekeszt. Ezért van az, hogy a dotcom-ficsúrok, akik fél éve még elmeszociális elfekvőbe akarták deponálni a régi vágású bankárokat, mostanság a tartalmasabb kukák böngészési joga miatt civódnak egymással, az AOL Time Warnertől is rúgják ki az embereket, sőt az egész TMT-szektor (technológia-média-telekommunikáció) omlik össze, és csinálja a világválságot nekünk. A Miramax stábja külvárosi utcasarkokon fog szájharmonikázni, miközben az Ön bankszámlái szüntelenül kövérednek, kutyája pármai sonkát falatozik, macskája pedig beluga kaviárt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47