Megújuló Game Channel Televízió

, 2001. január 30. 20:25
A számítógépes és videojátékokkal, valamint a felhasználói és multimédiás szoftverekkel foglalkozó Game Channel Televízió ez év áprilisában bővíti adásidejét és tovább terjeszkedik. A napi 4 órás adás 8 órásra bővül, ezentúl délelőtt is kínálva műsorokat.
A játékok mellett nagyobb helyet kapnak az egyéb témák is, mint a fantasztikum rejtelmes világa, a mozifilmtrükkök bemutatása, valamint a zenei élet újdonságai. Eddigi pergős, látványos stílusát megőrizve, arculatában is alakul a csatorna. Új logót, új főcímeket láthat majd a néző, valamint a hang is változik valamelyest, hiszen most már egyetlen adás sem hallható majd sztereóban, minden műsor Surround Pro-Logic (házimozi) hangzással kerül sugárzásra. A megszokott szélesvásznú adás megmarad, tehát alul és felül továbbra is fekete csík lesz látható normál televízión.

Mint ismeretes, a Game Channel Magyarországon elsőként kezdett számítógépes szoftverek bemutatásába teljes adásidejében. A készítők, felmérve a magyarországi igényeket, a konzolokra is nagyobb hangsúlyt fektetnek, elsősorban a PlayStation és a Nintendo64 géppel rendelkezők örömére, de a Dreamcast, sőt a Gameboy sem marad ki a repertoárból. Az áprilistól napi 8 órás adás hetente minimum 20 óra friss információval szolgál a játszani vágyó, az információra éhes számítástechnikai társadalom számára. A televízió hivatalos honlapja is átalakult: naponta többször kerül frissítésre az informatikai hírekkel foglalkozó Hírblock, valamint a Kapcsolat című (mobil)kommunikációval foglalkozó műsor oldala is. Az összes többi műsor oldalát naponta frissítik a szerkesztők.

Game Channel Hotline: +36-30/906-2311

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55