Európa élre tör az e-kereskedelemben

MTI Sajtóadatbank, 2001. február 5. 09:01
Az elektronikus kereskedelem fejlődése gyorsul, mert ez a piaci igény. Ám az Egyesült Államokban az internethez kapcsolódó üzlet lendülete letörni látszik Európában pedig fellendülőben, így az elektronikus kereskedelem terén utóbbi megelőzheti az USA-t.
Ezt a véleményt Michael Dell, a nevét viselő egyik vezető amerikai számítógépgyártó és információtechnológia cég alapítója és vezetője fejtette ki. A Dell Computers eladásainak már több mint felét az elektronikus kereskedés révén végzi.

A cégfőnök nem aggódik amiatt, hogy az internetes szolgáltatások egyre nagyobb teret nyernek a mobil telefóniában, hogy a mobil versenytárs lesz. Szerinte még a személyi számítógépeknél is tág lehetősége van az internetes fejlesztéseknek, így a gyorsaság terén. Egyébként is - jegyezte meg - a telefonoknál, amely elsődlegesen a beszéd közvetítésének eszköze, nincs értelme a nagyobb gyorsaságnak, a gyorsabb beszédnek. Az eszköznek a kis adatméretnél lehet szerepe, de a PC megmarad legjobb eszköznek a nagy adatokhoz...

Kulcsszavak: trend e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36