A Hisense okostévékre is megérkezett a Disney+

forrás: Prím Online, 2022. június 18. 09:58

A világ egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatása mostantól a 2017-es vagy annál újabb VIDAA operációs rendszert futtató Hisense tévéken is elérhető.

A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatását június 14-től a magyarországi előfizetők is élvezhetik. A Disney+ a VIDAA 2.5, 4.0 vagy ennél újabb operációs rendszerekkel ellátott Hisense-készülékeken, valamint a gyártó 2022-es, legújabb modelljein is elérhető lesz.

 

 

Pár kattintással elérhető

A felhasználók mostantól egy platformon, csupán pár kattintással hozzáférhetnek a Disney által forgalmazott tartalmakhoz, legyen szó a Pixar, a Marvel, a Star Wars vagy a National Geographic szórakoztató műsorairól. Ha a modell támogatott (tehát 2.5 és 4.0 vagy annál újabb operációs rendszerrel rendelkezik a készülék), akkor a VIDAA Home Launcher felületén megjelenik a Disney+ alkalmazás. Amennyiben a készüléken nincs engedélyezve az automatikus szoftverfrissítés, akkor ezt manuálisan célszerű lefuttatni, melyet követően az applikáció automatikusan elérhetővé válik a top 8 alkalmazás között, a nyitóoldali felületen.

 

A szükséges előfizetés és regisztrációt követően szabadon böngészhetünk kedvenc tartalmaink között.

 

Saját fejlesztésű, innovatív operációs rendszer

A VIDAA Smart Operating System a Hisense által fejlesztett innovatív operációs rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a legjobb helyi és globális tartalmakhoz – a sporttól vagy a filmektől kezdve a zenén át egészen a művészetig. A platform a felhasználók ízlésére és preferenciáira szabott élményt ad, és teszi elérhetővé a legjobb sorozatokat és alkalmazásokat, mint például a Disney+, Netflix, YouTube, Prime Video, NBA League Pass, UEFA.tv. A Hisense tévé felhasználói emellett olyan exkluzív alkalmazásokhoz és tartalmakhoz is hozzáférnek, amelyek a szélesebb közönség számára nem elérhetők. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15