500 vállalati előfizető és 50 ezer internetfelhasználó a kiwwinél

39 forintos percdíj Amerikába

, 2001. február 13. 17:29
A kiwwi ma bejelentette, hogy telefonszolgáltatását immár 500 vállalati előfizető használja, és ingyenes internetszolgáltatása 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik. A negyedéve piacra lépett nemzetközi távközlési cég ezzel az előzetes becsléseket messze meghaladó eredményeket ért el.
A kiwwi 2000 októberében indította "kiwwi Voice" nevű IP-alapú telefonszolgáltatását vállalatok és vállalkozók számára. Végvári Orsolya, a kiwwi igazgatója elmondta, hogy a tekintélyes előfizetői tábor elsősorban az alacsony áraknak, másodsorban az átgondolt piaci stratégiának tudható be.

"A kiwwinél az Egyesült Államokba irányuló hívásokra jelenleg 39 forintos percdíjat számolunk fel, hogy csak egy példát mondjak. Ezen túlmenően az ügyfelek számára az is vonzó lehet, hogy nálunk nincsen havi alapdíj vagy infrastruktúra-bérleti díj. Ugyanakkor a siker piaci stratégiánknak is köszönhető: a hazai alternatív távközlési szolgáltatók többségétől eltérően mi a nagyvállalatok mellett a kis- és középvállalatoknak is nyújtunk szolgáltatásokat, és ügyfeleinknek az olcsóbb nemzetközi hívások mellett jelentős kedvezményeket kínálunk a belföldi távolsági és a mobilhálózatokba irányuló hívások terén is. Ezzel a kombinációval a távközlési verseny által még szinte érintetlen területeken tettünk szert jelentős piaci részesedésre."

A december elsején Magyarországon elsőként indított "kiwwi Net" ingyenes internetszolgáltatás mára nyolc város körzetében érhető el: Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, Győrben, Székesfehérváron, Szegeden, Pécsett és Budaörsön. Az itt lakóknak mindössze a helyi hívás költségét kell állniuk, ha a kiwwi által kínált internet-hozzáférést választják. Az 50 ezres felhasználói létszám elérésével a kiwwi mindössze két hónap alatt a magyarországi internetszolgáltatók élbolyába küzdötte fel magát, messze meghaladva az előzetes várakozásokat.

Kulcsszavak: +céginfo kiwwi ISP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50