Színesben nyomtat és másol

, 2001. február 18. 22:24
Megkezdte az A/3-as formátumú színes másolásra és nyomtatásra egyaránt alkalmas DiALTA Color CF 2001 multifunkciós eszközeinek forgalmazását a Minolta Magyarország Kft. A főként vállalati felhasználók igényeit kielégítő, számos technikai újdonsággal rendelkező termék egy időben jelent meg a világ más országaiban és a magyar piacon.
A Minolta DiALTA Color CF 2001 elsősorban a tandem LED-technikával (vagyis a négy alapszín egyidejű felvitelével), valamint az A/3-as méret akár lapszélig történő nyomtatásával és másolásával nyújt többet az eddigi berendezéseknél.

A színes nyomtatás és másolás percenkénti 20 lapos sebessége megfelel a jelenlegi high-tech normáknak, ugyanakkor a hagyományos papírfajták mellett lehetőséget nyújt fóliára, borítékra, címkére történő nyomtatásra is, használata viszont ugyanolyan egyszerű, mint az átlagos irodai fekete-fehér nyomtatóké.

A DiALTA Color CF 2001 fenntartási költségei lényegesen alacsonyabbak a hagyományosnak számító lézernyomtatók üzemeltetésekor felmerülő ráfordításoknál, ami főként a berendezést bérleti formában felhasználóknak jelent megtakarításokat.

Az opciós Fiery Z4 vezérlő segítségével a nyomtató hálózati környezetben is működtethető. Az alapkiépítésben 304 MB-os beépített memória lehetővé teszi a 30-40 számítógépből álló irodai hálózatok igényeinek folyamatos kielégítését. A Minolta fejlesztői és kereskedelmi szakemberei úgy tartják, hogy a CF 2001 lehet az első olyan gép, amelynek alkalmazásával a hivatalok és a cégek a fekete-fehér megjelenítésről átválthatnak a sokkal hatásosabb és impozánsabb színes dokumentációkra.

Papp Zoltán, a Minolta Magyarország ügyvezető igazgatója az új készülék kereskedelmi bevezetésével kapcsolatban elmondta, hogy csereakciókkal és hosszú távú kedvezményekkel kívánják felgyorsítani a nyomtatók generációváltását, így például az új termékcsaládhoz egy évig költségmentesen biztosítják a fekete-fehér tunert.

Kulcsszavak: printer Minolta-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36