Az Oracle új online szolgáltatása

, 2001. február 19. 13:45
Az Oracle bejelentette Support.Oracle.com nevű új szolgáltatását, amely az Oracle E-Business Suite ügyfélszolgálati alkalmazásait online szolgáltatás formájában teszi elérhetővé.
Online szolgáltatás lévén a Support.Oracle.com webböngészővel a világ bármely pontjáról elérhető. A globális elérhetőség lehetővé teszi, hogy a vállalatoknak ne kelljen regionális ügyfélszolgálati központokat létrehozniuk és üzemeltetniük. Ez nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a vállalatok pénzt takarítsanak meg, hanem segít az ügyfélszolgálat színvonalának javításában is, mivel központilag karbantartott ügyfél-információkat bocsát az ügyfelekkel kapcsolatot tartó munkatársak rendelkezésére. A Support.Oracle.com bármely méretű vállalat számára hasznos lehet, amely el kívánja kerülni a nagyvállalati ügyfélszolgálati alkalmazások bevezetésével, karbantartásával kapcsolatos hagyományos nehézségeket és költségeket.

A Support.Oracle.com, amely az Oracle online ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) alkalmazáscsomagjának része, a www.support.oracle.com webcímen érhető el, és használata kezdetben ingyenes lesz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50