Tovább erősödő SAP-Informix együttműködés

, 2001. március 1. 20:11
Globális viszonteladói megállapodásuk kiterjesztését jelentette be a már hét éve együttműködő SAP és az Informix Software. Ennek keretében az SAP – a teljes körű e-business megoldások, szolgáltatások és technológiák egészét kínáló mySAP.com platformjához – Informix Dynamic Server (IDS) licenceket értékesít.
A nagyméretű TP (Transaction Processing) rendszerek számára az IDS, mint nagy teljesítményű OLTP adatbázis megbízhatóságot, skálázhatóságot és gyors elérhetőséget jelent, ami hatékonyabb, termelékenyebb és gazdaságosabb vállalatirányítást ígér. Az IDS, mivel az egyidejű felhasználók ezreit képes kezelni, teljes mértékben megfelel a mySAP.com megoldások által támasztott elvárásoknak.

1994 óta az Infomix Software, az SAP-nek egyik elsődleges adatbázis-szállítója. Közel kétezer UNIX-on és Windows NT-n futó közös telepítéseiket olyan nevek fémjelzik, mint a 3COM, Agilent, BBC London, Deutsche Telekom, Hewlett-Packard, Italian Postal Services, Man Technologie, Motorola, NEC Technologies, Occitental Chemicals vagy a Siemens.

Kulcsszavak: SAP Informix +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59