HONOR 90: Alkotókra hangolva!

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 1. 14:44

A HONOR termékeivel a felhasználók széles körét célozza meg, a költségtudatosaktól a teljesítményt preferálókig. A HONOR 90 most az alkotóknak, művészeknek, fotósoknak, vloggereknek szeretne kedvezni: azoknak, akik komolyan veszik a kreativitást. 

A HONOR stabilan építette hírnevét, olyan telefonokkal, amelyek próbáltak folyton úttörőek lenni. A Magic széria a prémium telefonok világába hozta el a varázslatot, míg a HONOR 50 vagy 70 sorozat a középkategóriában alkotott nagyot, a stílust a teljesítménnyel társítva. Pazar kijelzők, kecses kialakítás és príma kameraképességek határozták meg őket a hosszú üzemidejű akkumulátorok mellett. 

 

Ugyanez most a cél a HONOR 90-nel is, ami az alkotók számára kínál kiváló lehetőségeket. Nem csupán a korábbi eszközök továbbfejlesztéséről van szó, hanem egy újragondolásról, aminek a középpontjában egy specifikus közösség van. A minőségi tartalmakhoz remekül passzol a 6,7”-os, ívelt AMOLED kijelző, amely 1,5K-s felbontással és 1600 nittel nyújt bámulatos képet. A 120Hz-es képfrissítési ráta pedig gördülékennyé teszi a közösségi média böngészését is.

 

A képernyő egy milliárd szín megjelenítésére is képes, plusz a 435 PPI-s pixelsűrűség garantálja, hogy minden kép, videó, grafika és egyéb alkotás igazán életre keljen. A 3840Hz-es PWM fénytompítás vibrálásmentes élményt nyújt, kímélve a szemeket. A készüléket magát a Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition 5G chipset hajtja, ami szintén gondoskodik a kiváló teljesítményről, akár 4K-s videót szerkeszt valaki, akár videojátékozik.

 

Az alkotás elengedhetetlen része a kamera, amely igazán impozáns. A 200MP-es ultratiszta hátlapi kamerát egy 12MP-es széles látószögű lencse és egy 2MP-es mélységi szenzor egészítik ki. A szelfik és vlogok szerelmesei pedig az 50MP-es előlapi kamerával valósíthatják meg elképzeléseiket. A teljes rendszer rossz fényviszonyok mellett is remekel, így a napszak semmiféleképp nem jelent majd akadályt.

 

A tartalomfogyasztáshoz és -gyártáshoz kell az is, hogy a telefon bírja egész nap: ezért is van benne egy 5000mAh-s akkumulátor, ami intenzív használat mellett is kitart. Gondtalanul lehet böngészni, feedet pörgetni, fotókat szerkeszteni vagy videókat vágni. Amikor az akkumulátor lemerül, akkor a 66W-os töltéssel pillanatok alatt ismét fel lehet tölteni.

 

 

A 256 vagy 512 GB-os tárhely bőven biztosít helyet az alkotáskhoz, amikkel könnyedén lehet így az eszközön is dolgozni. A nagyfelbontású kreálmányok és egyéb digitális művészeti projektek kényelmesen elférnek ott, gazdagítva a kreatív portfoliót. Maga a készülék csupán 7,9mm vastag, és 183g a súlya, így a hosszabb használatnál sem okoz nehézségeket a tartása vagy cipelése.

 

A specifikációk egyértelművé teszik, hogy a HONOR 90 megfizethető áron biztosít prémium funkciókat. A fotósok, videósok, grafikusok és egyéb, akár hobbi, akár profi szinten a kreatív szférában tevékenykedők megtalálhatják vele számításaikat, és rájöhetnek: megoszthatják világukat egy kitűnő társ segítségével!

 

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék jelenleg kedvezményesen vásárolható meg mindhárom szolgáltatónál a linkekre kattintva – Telekom, a Yettel és a Vodafone – kínálatában, valamint a Media Markt, az Euronics és az eMag is értékesíti. Az üzleteknél szeptember 3-áig egy akció is él, amely keretein belül a telefon mellé egy HONOR Pad X8 tablet is jár. 

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36