Magyar Internet VilágRádió - indul a kísérleti adás

OTS - Cégvonal, 2001. március 19. 10:06
A Mindmaker Kft. bejelentette a Magyar Internet VilágRádió kísérleti adásának indulását, melyen keresztül a Föld legtávolabbi pontján is jó minőségben lesz hallható a Kárpát-medence magyar nyelvű rádióállomásainak műsora.
A Magyar Internet VilágRádió Hálózat célja, hogy elősegítse a hazai és a világban szétszórtan élő magyar hallgatók szórakoztatását, hiteles tájékoztatását, a magyar kultúra és értékek terjesztését és megőrzését, az ország jó hírnevének és tekintélyének erősítését – szól a közlemény.

A Magyar Internet VilágRádió vételéhez szükséges szoftver a www.vilagradio.hu honlapról már most, a kísérleti adások ideje alatt is térítésmentesen letölthető. Jelenleg a Kossuth, Petőfi, Bartók és az InfoRádió adása hallgatható bárhol a világon. A közeljövőben további magyar nyelven sugárzó rádióadók adása is hallgatható lesz a Magyar Internet VilágRádión.

A Mindmaker Kft. a Magyar Internet VilágRádió fejlesztéséhez jelentős erkölcsi támogatást és bátorítást kapott a Miniszterelnöki Hivataltól, a Határon Túli Magyarok Hivatalától, a Magyarok Világszövetségétől, a Magyar Rádió Világháló Internet Szerkesztőségétől, az InfoRádiótól és más szervezetektől, rádióadóktól és számos honfitársunktól, akik érdeklődéssel várták az adás megindulását. A Mindmaker ezúton kéri az Ön és munkatársai segítségét is, hogy tájékoztassák honfitársainkat a Magyar Internet VilágRádióról.

További információk találhatók a www.vilagradio.hu és a www.mindmaker.hu honlapokon.

Kulcsszavak: rádió onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14