Jó évet zárt a debis IT Services Unisoftware Kft.

, 2001. március 22. 12:30
A napokban közzétett adatok szerint sikeres évet zárt a debis IT Services Unisoftware Kft.: a száznál több munkatársat foglalkoztató rendszerház több mint négymilliárd forintos árbevételt könyvelhetett el az elmúlt esztendőben.
A cég vezetőségének tájékoztatása szerint a debis IT Services Unisoftware Kft. tavaly a megelőző évinél 60 százalékkal nagyobb, 4,125 milliárd forintos árbevételt ért el.

A forgalom megoszlását tekintve a rendszerintegráció áll a vezető helyen, árbevételük negyede származott integrált vállalatirányítási rendszerek telepítéséből: a debis IT Services Unisoftware Kft. az ország egyik vezető SAP rendszer szállítója. Az egyéb rendszerintegrációs feladatok 15, az alkalmazásfejlesztési munkák pedig 10 százalékot képviseltek az árbevételben. A tanácsadás és a szolgáltatások egyaránt 20-20 százalékkal részesedtek a forgalomból, ez utóbbi szegmens egyik felét az informatikai szolgáltatások, a másik felét pedig az alkalmazás-felügyelet tette ki. Végül az árbevétel tortájából 5-5 százalékos szelet jutott a hálózati szolgáltatásoknak, illetve az e-business megoldásoknak.

Ami az ügyfeleik megoszlását illeti, a debis IT Services Unisoftware Kft. tavalyi munkáinak fele közületi és államigazgatási megrendelés volt. A szállítási vállalatok 21, a telekommunikációs cégek 11, a gyártó- és egyéb vállalkozások pedig 18 százalékkal képviseltették magukat az árbevételben.

A cég tavalyi projektjei közül kiemelkedik a Budapesti Közlekedési Vállalatnál átadott TransIT rendszer, Közép-Európa első integrált tömegközlekedési informatikai megoldása. Jelenleg is dolgoznak a Magyar Posta SAP rendszerváltásával kapcsolatos projekt megvalósításán, és egyebek között a debis IT Services Unisoftware Kft-nél működő SAP Support Center látja el a British American Tobacco teljes mexikói számítógépes rendszerének távfelügyeletét.

A debis IT Services Unisoftware Kft. "fiatalos" cég: a 104 munkatárs átlagos életkora mindössze 34 év.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50