Renault Hungária DMS-szerződés – ASP-jellegű struktúrában

Fekete Gizella, 2001. március 29. 12:31
A teljes magyarországi Renault kereskedőhálózat számára rendelkezésre álló Renault extraneten, ASP struktúrában biztosított DMS (Dealer Management System) szállítására kötött szerződést az R&R Software, illetve a Renault Hungária.
Az alkalmazásszolgáltató, a fentiek értelmében jelentősen bővülő szolgáltatással, továbbra is a dealerei számára extranethálózatán keresztül már korábban is marketing-, gyártási stb. információkhoz hozzáférést biztosító Renault Hungária lesz. Az osztrák Vector GmbH CDP (Car Dealer Package), illetve az R&R Software VERK/400 integrált vállalatirányítási rendszerek integrációjával megvalósított DMS – teljes körű jármű-értékesítési, szerviz, kontrolling, pénzügyi és vezetői információs rendszer funkcionalitása mellett – integráltan együttműködik majd a Renault európai központi rendszereivel is. Ez utóbbi eredményeképp a rendeléseik gyártási állapotának követése mellett a kereskedők a rendszeren keresztül adhatják le rendeléseiket és bonyolíthatják ügyvitelüket, többek között a garanciaelszámolások, illetve centralizált elektronikus szervizkönyv funkciókat.

A V-Comnál (Vivendi) elhelyezett (Hosting) IBM iSeries Model 820 központi szervert igen szigorú jogosultsági rendszeren keresztül érthetik el és vehetik használatba a kereskedőhálózatot összekötő online hálózatról – a Renault Hungária támogatásával – a kereskedők.

A terv szerint a jelenleg országosan 65 kereskedés számára a rendszer bevezetése 2002. december 31-ig lezárul. 2001 során pedig mintegy 20 kereskedést, köztük – a Renault Hungária sajátjai mellett – két, több értékesítési ponttal rendelkező csoportot csatlakoztatnak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38