A Scala új magyarországi ügyvezetője

, 2001. április 5. 17:25
A Scala Business Solutions bejelentette Bohnerné Kiss Judit kinevezését a Scala ECE Hungary Kft. ügyvezető igazgatójaként.
Új szerepkörében Bohnerné Kiss Judit a magyar leányvállalat napi működéséért lesz felelős, és a nagyvállalat stratégiáját igyekszik majd sikerre vinni a helyi képviseletnél. A helyi ügyfélszolgálat továbbfejlesztésében egyik fő feladata az lesz, hogy gondoskodjon az ügyfelekkel fenntartott jó kapcsolatról.

Miután a Budapesti Közgazdaság-tudományi Egyetemen közgazdász oklevelet szerzett, Bohnerné Kiss Judit posztgraduális marketingképzésen vett részt az Egyesült Államokban, majd 1994-ben mérlegképes könyvelői oklevelet szerzett. 1985-1994 között vegyes vállalati, nemzetközi számviteli és controlling területeken tevékenykedett a Skála-Coop cégnél, majd öt évet töltött az SC Johnsonnál pénzügyi igazgatóként. 1999 júliusában került a Scala Business Solutions céghez a magyar leányvállalat operatív igazgatójaként. Miután irányítása alatt a Scala Magyarország sikeresen átlépett az új évezredbe, tavaly novemberben az egész kelet-közép-európai régió termékekért és szolgáltatásokért felelős igazgatójává, most pedig a magyarországi képviselet ügyvezető igazgatójává léptették elő. Szabadidejét legszívesebben fiával és barátaival tölti. Egyik kedvenc időtöltése a család számos kisállatának gondozása.

„Az e régióban szép számban tevékenykedő, tehetséges munkatársainkkal együtt megbízható, szakszerű elektronikus vállalatirányítási rendszereket szeretnénk kínálni, és emellett igyekszünk az új lehetőségeket, így az elektronikus kereskedelmet is tovább építeni – nyilatkozta Bohnerné Kiss Judit. – Óriási perspektívája van most azoknak a törekvéseknek, amelyek az új technológiákat igyekeznek az üzleti nyereség szolgálatába állítani. A Scala sokéves tapasztalata és a magyar üzleti élet sajátosságainak alapos ismerete a korszerű elektronikus ügyviteli rendszerekkel párosítva szilárd alapot nyújt a növekedéshez egyre gyarapodó, bár már ma is meglehetősen széles ügyfélkörünknek.”

Kulcsszavak: +céginfo Scala-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50