Fizetős lesz a Yahoo telefonszolgáltatása

Kiss Ádám Zoltán Kiss Ádám Zoltán , 2001. április 16. 19:44
Az internetszolgáltató Yahoo tervei szerint fizetniük kell majd azoknak, akik a vállalat „Yahoo by Phone” nevű telefonos információszolgáltatását akarják igénybe venni.
A szolgáltatás segítségével a felhasználók ingyen el tudták olvasni e-mailjeiket telefonkészülékeiken, és adatokhoz juthattak a Yahoo információs adatbázisából és az internetről.

A fizetést havi számlázással tervezik megoldani, ennek kezdete május 7. A díjszabás részleteit május elsején fogják közzétenni, a cég Sadhana Joliet által vezetett osztálya egyelőre nem hajlandó nyilatkozni az árakról. A Yahoo eddig a szolgáltatás keretén belül egy keresőt üzemeltetett, ennek ingyenes elérése biztosította az információk eljutását a telefontulajdonoshoz. A szolgáltatás fizetőssé tétele beleillik a Yahoo nemrég elkezdett intézkedéscsomagjába, melynek célja a fizetős kínálat növelése, a bevételek növelésének érdekében. A CNet szerint az egész átszervezés hátterében az online reklámbevételek tartós csökkenése áll, egyéb bevételeinek növelésével a Yahoo ezt a bizonytalanná vált bevételi forrást akarja kiváltani.

Kulcsszavak: Yahoo onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36