PanTel: új csúcspozíció

, 2001. április 19. 08:51
A PanTel Rt. eljutott abba a fejlődési szakaszba, amelyben szükségessé vált a vállalatvezetési struktúra átalakítása. A cég új, operatív vezérigazgatói pozíciót hozott létre.
Az átalakított vezetési modell az alábbi két fő elemre épül:

A felső szintű cégvezetési feladatok a jövőben a PanTel két tisztségviselője – Horváth Pál vezérigazgató és az újonnan létrehozott operatív vezérigazgatói pozíciót betöltő Törő Csaba – között oszlanak meg. A két funkció kiegészíti egymást.

Az új, osztott vállalatvezetési struktúrában a vezérigazgató felel a stratégiai, vállalati szintű kérdésekért, és képviseli a céget. Az operatív vezérigazgató feladatköre a PanTel Rt. belső ügyeire összpontosul, ő gondoskodik az éves terv teljesítéséről és az üzletfejlesztés irányításáról.

Az üzletfejlesztést illetően a PanTel Rt.-nek jó kilátásai vannak a jövőre nézve, hiszen a cég teljesítette első negyedévre szóló célkitűzéseit.

1995-ben Törő Csaba az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. jogelődjének, az E-Net Kft.-nek az alapítója és ügyvezetője volt, majd az EuroWeb Rt. alapítója és elnök-vezérigazgatója lett. 1998 óta a Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában és Romániában is jelentős piaci részesedéssel rendelkező, Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb internetszolgáltatójának, az EuroWeb International vállalatnak alelnökeként és ügyvezető igazgatójaként működött.

Kulcsszavak: PanTel +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36