Az interaktív nők lapja

, 2001. április 23. 16:44
A VNU Budapest Lapkiadó Rt. elindította újabb tartalomszolgáltató portálját, a nők lapja c@fét (www.noklapja.hu), mely az internetező nők számára nyújt hasznos információkat, szolgáltatásokat, fórumokat és érdekes tartalmat. A szerkesztőség célja, hogy a női portál az internetben rejlő interaktivitást kihasználva a modern nők közösségi életének színterévé váljék.
A VNU új női portálja, a nők lapja c@fe a Nők Lapja-olvasókon kívül a 20-35 éves internetező nőket kívánja megszólítani és - eltérően a férfiak által szerkesztett női portáloktól - a nőket érdeklő témákat új nézőpontból megközelíteni.

A nők lapja c@fe-ban az olvasók friss híreket olvashatnak szerelemről, családról, egészségről, sztárokról, filmekről, utazásról. A portálon megtalálható minden nőket érdeklő téma, legyen az divat, háztartás, karrier, szórakozás, barkácsolás, lakberendezés, állattartás vagy asztrológia. A Legyünk sikeresek rovatban például az eredményes álláskereséshez kapnak tanácsot az oda látogatók. A Sztároljunk hazai és külföldi hírességek életébe, legújabb filmjeikbe ad betekintést. A Mozduljunk rovat a túrázni, kirándulni vágyók számára nyújt segítséget túraötletekkel, utazási tippekkel.

A portál tervezésében a hagyományos tartalmi részeken kívül nagy hangsúlyt kapott az interaktivitás. A Sztároljunk oldalon például filmeket, CD-t, könyvet vagy akár weblapot ajánlhat másoknak a felhasználó. A nők lapja c@fe fórumaiban közel 60 témában oszthatják meg egymással a nők véleményüket, élményeiket. A különböző problémákkal küzdőket szakemberek segítik majd hasznos tanácsaikkal. Lehetőség lesz a portálon a mindig népszerű kvíz- és nyereményjátékokra, internetes szavazásokra is. Emellett a site-ot látogatók a nyomtatott Nők Lapja cikkeit is olvashatják majd.

Kulcsszavak: VNU onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50