Pályázat húsz Alpha szerverre

, 2001. május 3. 22:01
A Compaq évek óta különböző támogatásokkal és ajándékhardverekkel segíti a hazai oktatási intézményeket. A közelmúltban ismét nyílt pályázatot hirdettek felsőoktatási intézmények számára - a cég ezúttal húsz nagy teljesítményű Alpha Server DS20-as (valamint a rajta futtatott Compaq-szoftverek) térítésmentes használati jogát biztosítja a pályázaton nyertes egyetemek és főiskolák számára az eszközök átvételétől számított 3 éves időtartamra.
Ezen túlmenően a Compaq - együttműködve az Oracle Hungary Kft.-vel - a pályázaton részt vevő felsőoktatási intézmények számára lehetőséget biztosít az Oracle Campus programban való részvételre, amelynek keretében az oktatási intézmények akár 98%-os kedvezménnyel is hozzájuthatnak az Oracle adatbázis-kezelő és alkalmazásszerver-szoftvereinek használati jogához.

A pályázaton részt vehet minden olyan magyarországi felsőoktatási intézmény (főiskola, egyetem, alapítványi és egyéb oktatási intézmény), amely legalább egy szakán vagy karán a Magyar Akkreditációs Bizottság (MAB) által hivatalosan elismert és akkreditált felsőfokú, főiskolai vagy egyetemi képesítést, diplomát nyújt. A pályázónak a benyújtott anyagban ki kell térnie az intézmény rövid általános bemutatására s azon oktatási, tudományos-kutatási vagy informatikai fejlesztési célok részletes bemutatására, amelyek megvalósításához alkalmazni kívánják a Compaq DS20-as szervert.

A pályázatok benyújtásának határideje 2001. május 14., a részletes kiírást az érdeklődők megtalálhatják a Compaq honlapján (www.compaq.hu).

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38