Oracle-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Oracle-hu

Az Oracle fejlesztési központot hoz létre Magyarországon

Fejlesztési központot hoz létre Magyarországon és 10 százalékkal növeli az itt dolgozó munkatársainak számát az amerikai Oracle, amely a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvereket és hardvereket gyártó vállalata.

Kulcsszavak: +céginfo Oracle-hu Oracle
2012. október 15. 12:49

A világ leggyorsabb adatbázisgépe Magyarországon is tesztelhető

Közös Oracle Exadata demóközpontot hoz létre Budapesten az Oracle Hungary és stratégiai partnere a Sysman Zrt. A demóközpont a hazai érdeklődőknek illetve a környező országok ügyfeleinek nyújt lehetőséget arra, hogy saját adatbázisaikat teszteljék az adatbázisgépen, és meggyőződjenek arról, hogy a kimagasló teljesítményű rendszer milyen teljesítmény és sebességnövekedést tud nyújtani számukra.

2010. augusztus 25. 08:38

Tölgyessy Péter és Mocsai Lajos előadása az Oracle-felhasználók magyarországi konferenciáján

Tizenharmadik alkalommal tartja éves konferenciáját az Oracle Felhasználók Magyarországi Egyesülete (HOUG) április 6-9. között, 400 érdeklődő részvételével.

Kulcsszavak: konferencia Oracle-hu
2009. április 7. 19:21

Ingyenes kurzus az Oracle-től köztesszoftver-fejlesztés témában

A képzés célja, hogy olyan ismereteket nyújtson a hallgatóknak, melyek megfelelnek a jelenlegi munkaerőpiaci igényeknek és így megkönnyítikelhelyezkedésüket. A szemináriumokat az Oracle University és az Alerant Informatikai Zrt. elismert oktatói tartják a Budapesti Műszaki Egyetemen.

2009. március 6. 09:02

Blahut Boglárka az Oracle Hungary alkalmazás üzletágának igazgatója

2008. december 1-jétől Blahut Boglárka az Oracle Hungary alkalmazás üzletágának igazgatója. Blahut Boglárka ezt a feladatkört Herwig Wandallertől veszi át, aki eddig az osztrák és magyar alkalmazás üzletág vezetését is ellátta.

Kulcsszavak: Oracle-hu CIO
2008. december 4. 14:07

Oracle tehetségkutató pályázat - eredmények

Az idén 15 éves Oracle Hungary tavasszal hirdette meg ifjúsági tehetségkutató pályázatát művészet, sport és tudomány kategóriában. A 13-17 éves fiatalok számára kiírt versenyre 60 pályázat érkezett be. A három legjobb pályamű Szabó Ildikó ifjú gordonkaművésztől, Hagymási Anita kajakostól és a megújuló energiaforrásokat kutató Slezsák Jánostól érkezett.

Kulcsszavak: Oracle-hu pályázat
2008. október 31. 11:40

Oracle-alkalmazások mustrája

Az Oracle-technológiák terén elért értékesítési eredményeket és fejlesztési irányokat követően a cégnek az alkalmazások piacán elfoglalt helyét érintő változásokról és eredményes működéséről kaptak átfogó képet az október közepén megrendezett felhasználói nap résztvevői.

Kulcsszavak: Oracle Oracle-hu ügyvitel CRM
2008. október 20. 14:50

Oracle-jövőkép - ipari standardok, erősödő technológiai irány

Az Oracle Hungary jelentős EMEA térségbeli értékesítési eredményekről és az Open Worldön bejelentett nagyszabású, köztük meglepetéssel felérő fejlesztésekről számolt be a közelmúltban. Reményi Csaba, a cég nemrég kinevezett ügyvezető igazgatója az eredmények ismertetésén túl felhasználta az alkalmat a megüresedett helyét betöltő, az SAP-től átigazolt új technológiai üzletág-igazgató, Veress Zsolt bemutatására is.

Kulcsszavak: Oracle-hu +céginfo
2008. október 20. 14:34

Veres Zsolt az Oracle Hungary technológiai üzletágának igazgatója

Veres Zsolt ebben a pozícióban Reményi Csaba utódja, aki június óta az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: Oracle-hu CIO
2008. október 6. 14:30

Oracle Academy program magyarországi egyetemi oktatóknak

Az Oracle Hungary arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy magyarországi egyetemek összesen 17 kari oktatója vesz részt az Oracle Academy új, magas szintű informatikai képzést nyújtó programjában.

2008. szeptember 4. 06:47

Itthon is elérhető az Oracle kibővült köztesszoftver portfoliója

Az Oracle és a BEA integrációjának magyarországi befejeződéséről beszélt mai sajtótájékoztatóján Reményi Csaba, az Oracle Hungary új ügyvezető igazgatója. A köztes szoftvereiről ismert BEA termékintegrációs folyamatának részleteit John Aisien, az Oracle EMEA térség middleware fúzió termékmenedzsmentjéért felelős alelnöke mutatta be. Szabó Tamás, a legnagyobb hazai BEA-partner ügyvezető igazgatója a fúzió kapcsán cége lehetőségeinek bővüléséről szólt.

2008. augusztus 27. 17:51

Innovációs díj érzelem- és beszédfelismerő termékért

Újabb díjjal gazdagította elismeréseinek palettáját a Nextent Informatikai Zrt. Az Oracle Hungary "A leginnovatívabb partner" címmel tüntette ki a céget, egyedülálló érzelem- és beszédfelismerő Voice Miner termékéért.

2008. július 25. 10:55

Legjobb hazai partnereit díjazta az Oracle Hungary

Az Oracle Hungary az idei pénzügyi évének végén hét kategóriában osztotta ki díjait azoknak a hazai partnereinek, amelyek a 2008-as pénzügyi évben legjobban teljesítettek, valamint ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez.

Kulcsszavak: Oracle-hu díj
2008. június 11. 12:41

Pick: 10 milliós informatikai beruházás

A Pick Szeged Zrt. az Oracle üzleti intelligencia megoldását vezette be kereskedelmi tevékenységének támogatására: az új rendszer lehetővé teszi, hogy a húsipari cég teljes értékesítési hálózatáról, azaz a termékek, a vevők, a boltok és telephelyek adatait elemezve naprakész, aggregált adatokat szolgáltasson a vezetői döntésekhez és a kereskedők értékesítési munkájához.

2008. május 26. 11:29

HOUG konferencia tizenkettedik alkalommal

A tizenkettedik alkalommal megrendezett Oracle-felhasználók Magyarországi Egyesületének (Hungarian Oracle Users’ Group - HOUG) konferenciája első három napján mintegy 430 résztvevővel folytak az előadások az adatbáziskezelés, alkalmazás-fejlesztés, SOA, információ biztonság, üzleti intelligencia, továbbá Web 2.0 valamint egészségügyi és központi kormányzat témakörökben a siófoki Hotel Azúrban.

2008. április 11. 14:51

Elindult az Oracle Junior képzésének tavaszi szemesztere

Az Oracle Hungary tavasszal is elindította a Junior képzést informatikus hallgatók számára. Az Oracle Hungary Kft., a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus Hallgatók Egyesülete, a Simonyi Károly Szakkollégium, valamint a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszék együttműködésével létrehozott térítésmentes szemináriumsorozat legjobban teljesítő résztvevői - a záróteszt eredménye alapján – egyenként 2 millió forint értékű, 240 órás Oracle University oktatáson vehetnek részt, amelynek sikeres elvégzését követően az Oracle, illetve partnercégei álláslehetőséget is felkínálnak számukra. A tavaszi szemeszter témája a nagyméretű adattárházak és az üzleti intelligencia rendszerek adminisztrációja és fejlesztése.

Kulcsszavak: Oracle-hu felsőoktatás
2008. április 3. 17:01

HOUG konferencia 2008: fókuszban az üzleti intelligencia és az információbiztonság

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Oracle-felhasználók Magyarországi Egyesületének (Hungarian Oracle Users’ Group - HOUG) konferenciáját 2008. április 8. és 11. között a siófoki Hotel Azúrban. A négynapos rendezvényre, amely a magyar piacon az egyik legnagyobb informatikai konferenciának számít, idén is több mint négyszáz vendéget várnak. Bár a régióban más országokban is működnek Oracle-felhasználói csoportok, de korántsem ennyire aktívak, és kevés példa van hasonló nagyságú Oracle-felhasználói konferenciára.

2008. április 2. 18:04

Oracle Junior képzés elhelyezkedési lehetőséggel

Az év első felében nagy sikerrel zárult oktatási kezdeményezés folytatásaként az őszi tanévben ismét Junior képzést indított útjára az Oracle Hungary informatikus hallgatók számára, ezúttal köztesplatform fejlesztés témakörben

2007. november 21. 19:34

Java-fejlesztőeszközök az Oracle-től

Idén nyáron az Oracle ígéretéhez híven ismét a piac leginnovatívabb programjaival örvendeztette meg a Java-fejlesztők közösségét. Az új eszközöket az Oracle Hungary első ízben mutatja be a hazai érdeklődőknek is a november 13-i Fusion Middleware Fórumon.

2007. november 6. 18:19

Már pályázhatnak a diákok a nemzetközi weboldalépítő versenyre

Az Oracle oktatási alapítványa (Oracle Education Foundation, OEF) a 9 és 19 év közötti diákok és tanáraik számára idén is kiírta a ThinkQuest nemzetközi versenyt, amelyben a csapatok bármilyen oktatással kapcsolatos webhely készítésére vonatkozó pályázataikkal indulhatnak. Az Oracle ez évben is nagy érdeklődésre számít, hiszen az előző tanévben is több mint 80 magyar – köztük nem egy többnemzetiségű, például szlovák-magyar – csapat adott le pályamunkát. A nemzetközi megmérettetésre 2008. április 2-ig adhatják be munkáikat a csapatok a világ bármely tájáról, így Magyarországról is.

Kulcsszavak: Oracle verseny Oracle-hu
2007. október 1. 18:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10