Info 2001: egy nap - két konferencia

Kovács Attila, 2001. május 7. 18:56
A budapesti Info 2001 Nemzetközi Informatikai és Kommunikációtechnikai Szakkiállítás második napján a HTE Behálózott gazdaság – Tudástársadalom címmel rendez szakmai napot, míg az Informatikai Vállalkozók Szövetsége CRM – vevőkapcsolatok online és offline címmel tart szintén a vásárközpont területén konferenciát.
A HTE konferenciáján (részvételi díj 2000 Ft) a délelőtti szekciót Vértes András (GKI) Infokommunikáció – makrogazdasági álmok? című előadása nyitja meg, őt követi Tamás Pálnak (MTA) az átalakult hálózatokról, a magyar társadalomban meglévő clusterekről és új metszéspontokról szóló előadása. A továbbiakban Schmidfeg Iván (Híf) beszél a nemzeti és EU-szabályozás összefüggéseiről, Fodor István (Ericsson) a világhálóról, Szekfű Balázs (Carnation) pedig a dotcom-összeomlás utáni helyzetről szól. A délutáni szekcióban a mobilitás és multimédia-kommunikáció lesz a fókuszban. Az előadók: Sugár András (Westel Mobil), Kárpáti Rudolf (Antenna Hungária), Thúróczy György (OSSKI) és Szalay Dorottya (UPC).

Az IVSZ konferenciája (részvételi díj 10 000 Ft, IVSZ-tagoknak 8000 Ft) három részre oszlik. Az elsőben a CRM-mel kapcsolatos négy elméleti előadás hangzik el. A második részben a CRM gyakorlati kérdéseit állítják előtérbe az előadók, míg a harmadik, befejező rész a megvalósult CRM-megoldások esettanulmányokon keresztül történő bemutatásával foglalkozik. Az előadók között megtalálhatók az AAM, Londonlogic, IBM, Magic Onyx, Kapsch, Avaya, Mission Critical Linux, Compaq és a Vivendi képviselői.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50