„E – Önkormányzat” konferenciát rendez a főváros informatikia bizottsága

Kerekes Pál, 2001. május 15. 12:48
A tavaly ősszel rendezett „Internet, extranet, intranet, avagy meNET közben az önkormányzatok” konferencia folytatásaként szervezi meg a városháza az „E - Önkormányzat” tanácskozást.
Az egynapos, május 29-ére tervezett szakmai fórumot Demszky Gábor főpolgármester nyitja meg, majd az Informatikai Kormánybiztosság főcsoportfőnöke, Dessewffy Anna tart előadást az elektronikus aláírás bevezetéséből következő önkormányzati feladatokról.

Több informatikai cég jelentkezik kiállítóként, illetve előadóként. Többek között a Minor Rendszerház a digitális városháza projektet, az SAP az önkormányzati portál mySAP megoldásait mutatja be. Prezentációt tart a Sun és az Oracle is.

Fried Miklós, az informatikai bizottság elnöke kérdésünkre elmondta: a visszajelzések alapján közel százötven résztvevőre számítanak. Nagyobb részt a fővárosi önkormányzatok képviselői, informatikai szakemberei regisztrálták magukat, de sok résztvevőre számítanak a megyei jogú városokból is.

A konferencián való részvétel ingyenes. Az érdeklődők az alábbi webcímen kaphatnak tájékoztatást, és innen tölthetik le a jelentkezési lapot is: http://budapest.hu/~infobiz

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36