IQSoft-Alvicom tesztközpont

Fekete Gizella, 2001. május 18. 07:11
Külön szervezetbe összpontosítva a saját fejlesztései során alkalmazott tesztelési erőforrásokat, az IQSoft – az ilyen természetű munkáiban partner Alvicom Kft.-vel közösen – tesztközpontot hozott létre.
A IQSoft-Alvicom tesztközpont szolgáltatásai már nyilvánosak, így bármilyen jellegű szoftverfejlesztési munkában igénybe vehetők. Szakembergárdája a fejlesztései során a gyakorlatban kialakult átfogó metodológiákra, valamint a Rational Software Corp. tesztelést támogató, a szoftverfejlesztés élvonalában alkalmazott módszertanokat megtestesítő szoftvereszközeire támaszkodik.

A központ kínálatának négy megbízástípusa között szerepel a nagy szoftvercégekkel való rendszeres, az IQSoft fejlesztéseiben való részvételhez hasonló együttműködés, a nagy megrendelők számára teljes önállósággal vagy a megrendelővel közösen teljesített megbízás, illetve a kimondottan projektre alakult szervezetekben való részvétel. Negyedikként, a kis szoftvercégek, egyedi fejlesztők célfeladatait (webes megoldás terhelésének szimulációja, hitelességet növelő bizonylatolás stb.) is támogatják.

Ügyfeleik önálló tesztelési feladataik sikeres elvégzéséhez a tesztelési szolgáltatás mellett konkrét eszközöket és módszertanokat is kaphatnak.

Kulcsszavak: Iqsoft Alvicom +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50