Alvicom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Alvicom

Átadta uniós támogatással fejlesztett portarendszerét az agilis Alvicom

Sajtótájékoztatón jelentették be szerdán (december 8-án) az Alvicom Kft. vezetői, hogy átadták az uniós támogatással fejlesztett automatikus portarendszerüket, amely a teherszállító járművek automatikus ki- és beléptetését, a szükséges információk (pl. szállított anyag mennyisége) automatikus gyűjtését és az adatok automatikus továbbítását (további elszámoló rendszerek felé) teszi lehetővé.

Kulcsszavak: Alvicom
2010. december 9. 08:20

A szoftvertesztelés alapjai magyar nyelven

Először jelenik meg magyar nyelven átfogó, szoftvertesztelésről szóló, nemzetközi területen is alapműként számon tartott könyv. A tankönyv elkerülte a szakmai kiadványok gyakori hibáját, a száraz ismeretanyag átadása helyett könnyen átlátható formában és gyakorlatias megközelítéssel mutatja be azon alapelveket, amelyeket minden rendszer- és szoftvertesztelőnek ismernie kell.

2010. október 21. 08:24

Automatikus Portarendszert fejleszt az Alvicom

Az Új Magyarország program támogatásával fejleszt automatikus portarendszert az Alvicom Kft. Az Alvicom Automatikus Portarendszer elnevezésű alkalmazás fejlesztésének célja egy minimális emberi beavatkozást igénylő integrált portarendszer megvalósítása.

2010. június 26. 09:14

Intézményi akkreditációt szerzett az Alvicom Testcenter

2009. szeptemberében az Alvicom Testcenter nagyot lépett előre a szoftvertesztelésről szóló oktatási szolgáltatásában. Intézményi akkreditációjának megszerzése révén lehetővé vált, hogy immáron a felnőttképzés keretein belül folytassa oktatási tevékenységét, többek között a tesztmérnök-képzés, azaz ISTQB-CTFL vizsgára való felkészítés képzés területén is.

2009. november 23. 20:26

Válaszok a válságra: pozícióvédelem, ügyfélvesztés-minimalizálás

Egy a napokban kiadott kutatás szerint a gazdasági recesszió miatt a magyar nagyvállalatok 10-20, de esetenként akár 50 százalékkal is kevesebbet költenek informatikai hálózatuk működtetésére és fejlesztésére, mint korábban. Ám a kutatás arra is rámutatott, hogy a mérséklés, vagy egyáltalán a beruházások elhalasztása elsősorban a vállalat hardver-infrastruktúráját érinti, kevésbé a szoftverfejlesztést. Ez logikus döntés, hiszen a mai helyzetben a cégek egyik előremenekülési lehetősége helyzetük újrapozícionálása, működési területük, preferenciáik átgondolása.

2009. június 21. 07:54

Hogyan lehetséges optimalizálni a szoftverek minőségét?

A HP és az ALVICOM Testcenter csütörtök délelőtt közösen szervezett egy szemináriumot, amelynek témája az alkalmazások minőségbiztosítás folyamata, azon belül is a fő fókusz a tesztelés automatizálásán volt.

2009. június 11. 15:34

Minősített tesztmérnök oktatás indult

A magyarországi IT munkaerőpiacon a szoftvertesztelőkből mutatkozó egyre súlyosodó hiányt érzékelve az Alvicom Kft. minősített tesztmérnök képzés indítását határozta el.

Kulcsszavak: Alvicom oktatás karrier
2009. március 3. 18:06

Az Alvicom segítségével gyorsított az MKB BANK

A magyarországi IT-tesztelési piac egyik vezető társasága, az Alvicom Kft. sikeresen gyorsította fel az MKB BANK Zrt. számlakezelő rendszerét. Az elvégzett teszteknek köszönhetően, a megrendelő üzletkritikus alkalmazását úgy sikerült jelentős mértékben felgyorsítani, hogy ehhez semmiféle hardverbeszerzésre nem volt szükség.

Kulcsszavak: Alvicom MKB bankszolg
2008. december 9. 13:29

Alvicom: sikeres teljesítményteszt az Aegon biztosítónál

A magyarországi IT-tesztelési piac egyik vezető társasága, az Alvicom sikeresen működött közre az Aegon biztosító kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (KGFB) webes díjkalkulációs és ajánlatkészítő alkalmazásának tesztelésében. Az elvégzett terheléses teszteknek köszönhetően a megrendelő üzletkritikus webes alkalmazásait sikerült olyannyira felgyorsítani, hogy a biztosító a novemberi biztosítóváltó csúcsban a korábbi évekhez viszonyított magasabb terhelés esetén is gyorsabban ki tudja szolgálni a díjkalkulációs kéréseket.

2008. november 25. 18:34

IQSoft-Alvicom tesztközpont

Külön szervezetbe összpontosítva a saját fejlesztései során alkalmazott tesztelési erőforrásokat, az IQSoft – az ilyen természetű munkáiban partner Alvicom Kft.-vel közösen – tesztközpontot hozott létre.

Kulcsszavak: Iqsoft Alvicom +céginfo
2001. május 18. 07:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás