Intel-BT: közös mobil internet alkalmazásfejlesztés

, 2001. május 22. 09:27
Az Intel és a British Telecommunications-hoz (BT) tartozó BTexact Technologies és BT Wireless üzletágak bejelentették, hogy közös munkával fejlesztenek alkalmazásokat és szolgáltatásokat a következő generációs mobil internet eszközökhöz.
A BT üzletágak jelezték azt is, hogy csatlakoznak az Intel PCA (Personal Internet Client Architecture) architektúráját támogatókhoz. A PCA architektúra célja, hogy felgyorsítsa a következő generációjú alkalmazások fejlesztését és elterjedését a nagy teljesítményű, alacsony energiafogyasztású mobil eszközökön, amelyek alkalmasak mind hangkommunikációra, mind internetelérésre.

A közös munka részeként a két cég fejlesztő- és kutatólaboratóriuma – az Intel Architecture Lab (IAL) és a BTexact Technologies - együttműködik olyan technológiai pénzalapok létrehozásában, amelyek elősegítik mobil internet eszközök fejlesztését. Az első kezdeményezés olyan következő generációs munkacsoportok létrehozására szolgáló alkalmazásokra koncentrál majd, amelyek lehetővé teszik a mobil terület szakembereinek, hogy egyszerűen hozzanak létre vezetékes és mobil hálózatot egyaránt használó munkacsoportokat.

Kulcsszavak: +céginfo +fohir BT Intel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14