BT kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BT

A BT kapta a Legjobb Oktatási Együttműködés díját a HIPA idei díjátadóján

A Legjobb Oktatási Együttműködés kiválósági díját nyerte el a BT (British Telecommunications) a magyar szolgáltatóipar legátfogóbb felmérése alapján. 

2018. december 3. 08:39

Munkáltatói márkaépítésben a régió legjobbja a BT

A BT ROC (British Telecommunications Regional Operations Centre) a legjobb munkáltatói branding kezdeményezésnek járó (Top Employer Branding Initiative) díjat nyerte el az idei CEE Shared Services and Outsourcing Awards díjkiosztóján Varsóban. Hazánk egyik legsokoldalúbb szolgáltatóközpontja nyolc Közép- és Kelet-európai cég közül lett kategóriájának legjobbja.

2018. február 2. 16:17

Másfélszeresére nőtt a British Telecom alkalmazottainak száma Magyarországon

A British Telecom (BT) hazánkban működő Európai Szolgáltató Központja alig több mint egy év alatt másfélszeresére növelte létszámát, így alkalmazottainak száma először érte el Magyarországon az 1500 főt.

2015. szeptember 17. 08:22

Mobilszolgáltatóban vásárolt többséget a BT

A British Telecom (BT) 12,5 milliárd font-sterlingért (16,74 milliárd euró) megvásárolta a Deutsche Telekom (DT) és az Orange leányvállalatát, az EE mobilszolgáltatót - jelentette be a BT és a DT közös közleményben.

2015. február 6. 15:27

Elérte az ezret a British Telecom magyarországi alkalmazottainak száma

Fontos mérföldkőhöz érkezett a British Telecom (BT), a világon az egyik legnagyobb távközlési szolgáltató magyarországi munkavállalóinak létszáma elérte az ezret, és a cég további létszámbővítést tervez.

Kulcsszavak: BT British Telecom
2014. május 10. 14:11

Már a "jövő telefonját" fejleszti a British Telecom

Egy olyan kéziszámítógépben gondolkodnak, amely nem is az iPad-del vagy a netbook-okkal kívánja felvenni a versenyt, hanem alkalmas a kommunikációra, miközben olyan alkalmazások is futhatnak rajta, mint az időjárás előrejelzés vagy a legfrissebb hírek megjelenítése.

Kulcsszavak: BT Tábla PC mobiltelefon
2010. május 17. 09:27

Válság: Ügyfélvesztés, visszafogott innováció

A BT Global Services egy új nemzetközi tanulmánya szerint a világ megkérdezett üzleti vezetői úgy vélik, hogy az informatikai beruházások visszaesése ártott az innovációnak és ügyfelek elvesztéséhez vezetett a recesszió alatt. Az Enterprise Intelligence felmérés azokra a kihívásokra is rávilágít, amelyekkel az informatikai vezetők (CIO-k) szembesülnek, amíg a vállalatok megértik és elkezdik használni a felhőszolgáltatásokat.

Kulcsszavak: trend BT
2010. január 14. 12:44

Jeff Kelly a BT Global Services vezérigazgatója

2010 januárjától Jeff Kelly tölti be a BT Global Services vezérigazgatói pozícióját. Kelly harmincéves vállalatvezetői tapasztalattal rendelkezik, amelynek túlnyomó többségét az informatikai szektorban szerezte.

Kulcsszavak: BT CIO
2010. január 9. 09:06

Globális cégeket céloz meg VPN szolgáltatásával a BT

A BT bejelentette, hogy 172 országban elindítja BT Intelligent Virtual Private Network (iVPN) intelligens virtuális magánhálózati szolgáltatását, amelynek segítségével globális szervezetek informatikai hálózataikat és üzleti alkalmazásaikat még hatékonyabban menedzselhetik, javíthatják azok teljesítményét, valamint csökkenthetik műszaki és üzemeltetési költségeiket.

Kulcsszavak: BT hálózat
2009. március 9. 18:27

Továbbfejlesztett BT videó-konferencia megoldás

A BT ma bejelentette az Engage Meeting Manager 2.0 (EMM 2.0) kiadását, amely a BT Conferencing hatékony, web alapú ütemező és automatizáló eszközének továbbfejlesztett verziója.

Kulcsszavak: videokonferencia BT
2009. március 2. 17:09

Fizetésikártya-tanácsadással jelentkezik régiónkban a BT

 A BT ma bejelentette, hogy tovább bővíti tanácsadói szolgáltatásait Közép- és Kelet-Európában, mivel jogosulttá vált a fizetésikártya-ágazat (PCI) szabványai szerinti biztonsági felmérések készítésére. A PCI olyan sokoldalú biztonsági szabvány, amely többek között a személyes számlaadatokat tároló cégek biztonságmenedzsmentjére, biztonsági irányelveire, hálózati architektúrájára, szoftverdizájnjára és egyéb alapvető fontosságú óvintézkedéseire vonatkozó követelményeket tartalmaz.

Kulcsszavak: BT security
2009. február 6. 13:19

Magyar szakember a BT régiós értékesítési vezetője

Bella Zsoltot (42) nevezte ki közép- és kelet-európai régiójának vállalati értékesítési igazgatójává a BT.

Kulcsszavak: BT-hu BT CIO
2008. december 16. 18:02

Tízezres leépítés a BT-nél - még nincs vége

Nagy-Britannia vezető távközlési szolgáltatója, a British Telecom nagyszabású leépítéseket jelentett be csütörtökön a csoport rossz eredményeire hivatkozva, és a vezérigazgató azt sem titkolta, hogy nem egyszeri intézkedésről van szó.

Kulcsszavak: BT +céginfo
2008. november 14. 08:25

Változások a BT Group plc igazgatótanácsában

A BT bejelentette, hogy Francois Barrault október 30-án lemondott a BT Global Services vezérigazgatói tisztéről és a BT Group plc igazgatótanácsi tagságáról. Helyét Hanif Lalani, a BT Group jelenlegi pénzügyi igazgatója vette át.

Kulcsszavak: BT CIO
2008. november 4. 11:11

Botnetektől védi ügyfeleit a BT

A BT kibővíti globális eseményfelügyeleti és korrelációs (Event Monitoring and Correlation) szolgáltatását, hogy fokozottabb védelmet nyújtson a vállalati hálózatokat egyre nagyobb számban fenyegető rosszindulatú botnet támadások ellen.

Kulcsszavak: BT security
2008. szeptember 3. 17:06

Másfél milliárd fontért épít optikai szálas szélessávú hálózatot a BT

A British Telecom brit távközlési szolgáltató bejelentette, hogy mintegy másfél milliárd fontos (kb. 438 milliárd Ft) beruházással optikai szálas, szuper-szélessávú hálózatot épít ki a szigetországban.

Kulcsszavak: BT hálózat
2008. július 15. 21:32

A BT Global Services magyarországi beruházása nyerte el az év legjobb befektetése díját

A BT Global Services magyarországi beruházása nyerte el pénteken az Európa legjobb befektetésének járó díjat a franciaországi La Baule-ban megrendezett befektetési világkonferencián. A díjat Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter nyújtotta át a cég elnökének, Francois Barrault-nak.

Kulcsszavak: BT +céginfo
2008. június 9. 09:19

BT: folyamatos befektetés Magyarországon

Budapesten és Debrecenben exkluzív irodamegnyitó ünnepséget tartotta ma a BT. A rendezvénnyel a brit vállalat erőforrásainak nagyarányú magyarországi bővítését, valamint debreceni üzleti támogató- és tudásközpontjának, és új budapesti irodájának (cím: IP West Irodaház) elindulását ünnepelték.

Kulcsszavak: +céginfo BT-hu BT
2008. február 28. 13:12

World Communication Award: nemzetközi elismerés a BT-nek

A BT (korábban British Telecom) elnyerte a minőségi ügyfélkiszolgálás díját az idei World Communication Awards londoni díjkiosztóján.

Kulcsszavak: +céginfo BT
2007. december 5. 19:11

Akár 600 főt is alkalmazhat hazánkban a BT

A budapesti fiókiroda és a nyáron Debrecenben megnyitott regionális központ (Center of Excellence) jövőbeni tevékenységével kapcsolatos tervekről volt szó a British Telecom (BT) mai budapesti sajtótájékoztatóján.

Kulcsszavak: BT-hu BT +céginfo
2007. november 29. 17:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás