Továbbfejlesztett BT videó-konferencia megoldás

Kovács Attila, 2009. március 2. 17:09

A BT ma bejelentette az Engage Meeting Manager 2.0 (EMM 2.0) kiadását, amely a BT Conferencing hatékony, web alapú ütemező és automatizáló eszközének továbbfejlesztett verziója. Az új funkciók célja, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé tegyék a foglalásokat konferencia-varázsló, találkozói sablonok, egyedi könyvtárak, B2B ütemezés, iCal integráció, valamint továbbfejlesztett felhasználói kezelőfelület javításával.

Bob Seidel, a BT Video-Conferencing Termékmarketing és Értékesítési Műveletek osztályának alelnöke szerint az Engage Meeting Manageren kívül nincs az ágazatban több egyetlen felülettel rendelkező eszköz, amely képes egyszerre ütemezni és automatikusan elindítani Polycomot, Tandberget, LifeSize-t, Cisco Telepresence- és egyéb konferencia rendszereket egyazon híváson belül. Támogatja a régebbi és újabb rendszereket, IP-t, ISDN-t, normál és nagy felbontást, és a háttérben a rendszer olyan lehetőségekkel is rendelkezik, mint a Least Cost Routing (legkisebb költségű útválasztás), amely a hálózati megtakarításokat célozza meg. Az ügyfeleknek egyben több tucat teljesítmény- és felhasználási jelentést is kínál, amelyek videokonferenciáknál segíthetnek az optimális döntésekben.

Mivel az EMM kihelyezett, web alapú eszköz, nincs szükség hardver- vagy szoftverlicenc megvásárlására és támogatásra.  Az EMM 2.0 valamennyi BT Conferencing videó ügyfél számára rendelkezésre áll, függetlenül attól, hogy az illető a BT több bérlős bridge-eit használja, vagy a saját kezelésében lévő bridging infrastruktúrát.  A több bérlős ügyfelek plusz költségek nélkül használhatják az EMM-et, valamint az Engage Meeting Managerrel ütemezett és automatikusan indított hívásokhoz igénybe vehetik a BT Conferencing több bérlős bridgingjét, már akár 0,25 dollár/perc/helyszín áron.  A teljes körű szolgáltatást megrendelő ügyfelek egy alacsony éves díjat fizetnek az Engage Meeting Managerért, és ezért cserébe korlátlan számú automatizált hívást

Kulcsszavak: videokonferencia BT

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50