Új vezetők a CA-nál

, 2001. június 1. 12:51
A Computer Associates International Inc. (CA) bejelentette, hogy létrehozza az európai vezérigazgatói posztot, melyre Hayley Tabor asszonyt nevezte ki, a cég közép- és kelet-európai részlegét Borislav Jankovic irányítja. Jankovic Bécsből fogja felügyelni a cég lengyelországi, oroszországi, csehországi, szlovákiai, magyarországi, szlovéniai és horvátországi tevékenységét.
Ezután a cég minden európai tevékenységét a 10 éve a CA-nál dolgozó Hayley Tabor irányítja, beleértve a közvetlen eladásokat, a marketing- és a kapcsolatszervezést a vásárlás elõtt állókkal és a vásárlókkal. Székhelye a CA európai igazgatósága, az angliai Ditton Parkban, Slough megyében van. Hayley Tabor fölöttese Gary Quinn a CA ügyvezetõ alelnöke.

A Tabornak felelõs európai regionális vezetõk a következõk: Henk Douma (Hollandia), Per Kogut (Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország), Tony Martin (Egyesült Királyság, Írország, Izrael), Derek Masters (Franciaország, Belgium), Alfonso Nobilio (Olaszország, Görögország. Törökország), Peter Rasp (Németország, Svájc, Ausztria, közép- és kelet Európa), Steven Savage (Spanyolország) és George Kafkarkou (európai indirekt kereskedelem).

Tabor 1991-ben lépett be a CA-hoz, és felelõs posztokat töltött be az eladási szervezetekben. A társaság történetének legnagyobb és stratégiai szempontból a legfontosabbak közé tartozó szerzõdései közül néhányban segítette a cég növekedését Észak Amerikában.

Az Angliában született Tabor Kanadában nõtt fel és ott végezte iskoláit. Férjezett, három gyereke van.

Jankovic 11 éve csatlakozott a CA-hoz, ahol azóta a műszaki igazgatói, illetve Közép- és Kelet Európáért, Oroszországért, Törökországért és Görögországért felelős területi kereskedelmi alelnöki pozíciókat töltötte be.

Borislav Jankovic tanulmányait a belgrádi Természettudományi Egyetem Matematika Karán végezte. Szerb nemzetiségű, folyékonyan beszél angolul és németül, illetve alapszinten beszél több szláv nyelvet. Nős, két gyermeke van. Szabadidejében szívesen kerékpározik és olvas.

Kulcsszavak: +céginfo CA

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36