Megújul az Ifjúsági és Sportminisztérium honlapja

MTI Sajtóadatbank, 2001. június 25. 08:38
Az Ifjúsági és Sportminisztérium (ISM) a kábítószer elleni világnaptól, június 26-tól megújult internetes honlappal várja az érdeklődőket - hangzott el a tárca pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Deutsch Tamás ifjúsági és sportminiszter fontosnak tartja, hogy a szaktárca tevékenysége iránt érdeklődőknek minél több és részletesebb információt biztosítsanak a világhálón is. Közölte: ezért is indították el két évvel ezelőtt az ISM honlapját, amelyet mostanáig több mint 230 ezer látogató keresett fel.

A honlapról kiadott tájékoztató szerint megújítására azért volt szükség, mert az elmúlt években felhalmozódott nagy mennyiségű információ elérése a jelenlegi felépítésben nehézkessé vált.

A könnyebb, gyorsabb navigáció érdekében az ISM a portálformátum mellett döntött, amelyben a főoldalról közvetlenül elérhető az információs oldalak jelentős része.

Deutsch Tamás véleménye szerint az ISM új honlapja Európa első közigazgatási portálja lesz.

A honlap új struktúrája, a bal oldali menürendszerben a minisztérium, illetve a szakmai helyettes államtitkárságok szekcióival, jobb oldalon pedig többek között a rendezvényeket, pályázatokat, szakszövetségeket, sportegyesületeket és civil szervezeteket bemutató oldalakra mutató linkekkel várja az érdeklődőket.

A tartalom a jövőben várhatóan bővülni fog a tárcáról szóló fontosabb információk idegen nyelvű változatával, az interaktivitás jegyében pedig játékok, szavazógépek, illetve egy rendszeres hírlevél bevezetését is tervezi az ISM.

Kulcsszavak: ISM website e-government sport

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50