PanTel: MPLS alapú IP VPN szolgáltatás elsőként

, 2001. június 29. 12:23
A PanTel Rt. bejelentette, hogy vállalati ügyfélköre számára az IP alapú virtuális magánhálózati adat és hang szolgáltatását (IP VPN) immár korszerű MPLS (Multi Protocol Label Switching) technológiai alapokon biztosítja – Magyarországon elsőként.
A régióban a PanTel Rt. által elsők között bevezetett korszerű MPLS alapú IP virtuális magánhálózati szolgáltatások az intranet, extranet és internet olyan optimális alkalmazhatóságát biztosítják, amelyek elengedhetetlenek a biztonságos adatkommunikációban. A számos előnnyel szolgáló megoldás – skálázhatóságának köszönhetően – egyszerre több virtuális magánhálózat működtetését teszi lehetővé egyetlen hálózaton, így biztosítva maximális hatékonyságot és kihasználtságot. Vonzó alternatívát kínál a dinamikusan fejlődő vállalkozások számára, hiszen a vállalat tevékenységének és infrastrukturális szükségleteinek növekedésével párhuzamosan a hálózat bővíthető.

A Magyarországon egyedülálló, ám ipari szabvány technológiai előnye, hogy:

- skálázhatósága és integrálhatósága révén a vállalat bővülő szükségleteinek megfelelően egyszerűen bővíthető újabb adat- és hangalkalmazásokkal -

- rugalmasságával segíti a vállalatvezetést, hiszen teljes, végponttól végpontig terjedő kapcsolatot biztosít, amelyben a vállalat valamennyi egysége, sőt akár meghatározott külső források is elérhetők, változtathatók, így dinamikus üzleti rendszer kiépítését teszi lehetővé -

- biztonságos, mivel a teljes integrált hálózaton belül a virtuális magánhálózatok belső (intranet) és egymás közötti (extranet) adatforgalma ellenőrzötten és szabályozottan zajlik.

Kulcsszavak: iptelefon hálózat Pantel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36