Kibővült internetes linkgyűjtemény az [origo]-n

, 2001. augusztus 29. 12:39
Az [origo] abc 1100 link 40 témakörbe rendezett, egy oldalon való rendszerezése. Az abc egy minden témára kiterjedő linkgyűjtemény, ahol szótárak, térképek, menetrendek, újságok, népszerű webes szolgáltatások, egyszóval a mindennapi életben szükséges linkek találhatók.
A linkeket a Vizsla és a Katalógus, valamint az [origo]-n található linkek forgalmának elemzésével, piac- és versenytársfigyelés segítségével választották ki.

Ha például Budapest térképét keressük, mindössze annyit kell tennünk, hogy rákattintunk a T betű alatt a térképek nevű linkre, amely után a kiadott hosszú listában kikereshetjük a minket érdeklő térkép webcímét. Érdekessége az abc-nek, hogy nemcsak a magyar vonatkozású weboldalakat tömöríti és csoportosítja ily módon, hanem külföldi site-okat is tartalmaz. A legnépszerűbb külföldi linkeket szintén forgalomelemzéssel, a nemzetközi trendek és a versenytársak eredményeinek elemzése alapján válogatták össze.

Egyedülálló hátteret ad az abc-nek a Vizsla Katalógus - amelynek látogatottsága több mint 15-20 000 fő naponta, hiszen a Katalógus kategóriái - és több tízezres linkállománya - állnak az abc egyes témakörei mögött. Az [origo] napi oldalletöltéseinek száma hétköznapokon eléri az 1,4-1,5 milliót.

Kulcsszavak: Origo onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55