LED projektor az örökkévalóságnak

forrás Prim Online, 2011. október 6. 15:28

Az LG Electronics a berlini IFA kiállításon mutatta be legújabb hordozható LED-es projektorát, a WXGA-felbontású LG HW300Y-t. A készülék tiszta és kivételesen élénk képeket vetít, míg a benne működő LED-es lámpát a vásárlástól számított húsz éven belül biztosan nem kell cserélni, vagyis a készülék maga jóval hamarabb avul el az e téren zajló technológiai versenyben, mintsem, hogy lámpacserére szorulna.

A szélessávú adatátviteli funkció miatt az LG HW300Y képes internetes szolgáltatásokat és tartalmakat közvetlenül nagy képernyőre kivetíteni, ideértve az online elérhető HD filmeket, az AccuWeather által nyújtott időjárási információkat vagy a legnépszerűbb közösségi oldalakat. A DLNA szabványt támogató HW300Y egyszerű vezeték nélküli hozzáférést biztosít az arra alkalmas eszközökön tárolt digitális tartalmakhoz (okosltelefonon, tv, számítógép).

 

A HW300Y projektor kompakt kialakításának és mindössze 780 grammos tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Legyen szó akár játékról, irodai prezentációról vagy egy filmezős kerti partiról, a HW300Y minden körülmények között éles, kiváló minőségű képet vetít 2,5 m-es távolságból, akár 100 colos vetítési felületen.

 

A HW300Y LED-es megvilágítása megszünteti az elmosódást és a színek szétesését, ráadásul megnövelt fényerősséget és a megszokottnál mélyebb színtelítettséget produkál. A projektor több szempontból is környezetbarát: mentes a higanytól és a legtöbb lámpában megtalálható egyéb veszélyes anyagtól, illetve a HW300Y lámpáját napi 4 óra használat mellett 20 éven belül nem kell kicserélni.

 

A HW300Y USB csatlakozón keresztül támogatja a DivX formátumú nagyfelbontású videotartalmak megnyitását és lejátszását, valamint lehetővé teszi, hogy a fájlok konvertálása nélkül közvetlenül jelenítsünk meg prezentációikat, excel táblázatokat. A sugárzott hang egyenletességéért egy automatikus hangerőszabályozó felel, ami kiegyenlíti az esetleges hangerőkülönbségeket. A készülék gyors ki- és bekapcsoló (Real Quick On/Off) funkciójával a kikapcsolt projektor teljes üzemi állapotba kerül a bekapcsolástól számított 5 másodpercen belül.

 

A HW300Y bruttó ajánlott fogyasztói ára: 179 900 forint

Kulcsszavak: IFA LG projektor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50