Kódolatlan hetek az AXN, AXN Black és AXN White csatornákon

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 24. 17:11

Szeptember 30-ig az AXN kódolatlanul sugározza műsorát, hogy a programja iránt érdeklődő közönség díjtalanul próbálhassa ki a csatorna által kínált szórakozást a UPC direct, PR Telecom, Invitel, valamint a Vidanet operátorok közreműködésével. A kódolatlan hetek pedig tovább folytatódnak az AXN Black és az AXN White csatornákon. 

Egy hétig kódolatlanul foghatók az AXN csatornái. Az időpont kiválasztása sem véletlen, hiszen a kódolatlan heteknek köszönhetően még többen követhetik a Crossing Lines – Határtalanul sorozat premierjét (2014. szeptember 24.). A saját gyártású, pörgős akciójelenetekkel teli krimisorozat ezúttal a második évadával tér vissza, hogy az elit alakulat munkáján keresztül a legkeményebb nemzetközi bűnesetekben nyerhessen bepillantást a néző.

 

Crossing Lines című sorozat

 

Az ingyenes AXN hetekből a Sony Pictures Televison (SPT) Networks két tematikus csatornája, az AXN White és AXN Black sem maradhat ki. A két csatorna műsorából ingyenes ízelítőt kaphatnak a nézők 2014. október 1. és 15. között. A kódolatlan AXN Black és AXN White napok az alábbi szolgáltatóknál érhetők el: UPC, UPC direct, PR Telecom, Invitel és Vidanet.

 

Az AXN Black tévécsatornán 2014. október 9-én, csütörtökön országos premierrel indul az Alkonyattól Pirkadatig (From Dusk Till Dawn) című sorozat, amely az 1996-os George Clooney és Quentin Tarantino főszereplésével készült kultfilm sorozat változata. A sorozat atyja, Robert Rodriguez, aki az eredeti filmet is rendezőként jegyzi, a mozifilm történetét a vámpírokon kívül közép-amerikai mitológiai szörnyekkel gazdagította, így fokozva tovább az amúgy is sötét, véres hangulatot.

 

Az AXN Blacken egy különleges dokumentumfilm-sorozat is indul: a Pusztuló jelen, vészes jövő (Years of Living Dangerously) első részét október 11-én láthatják a nézők. A sorozat emberi sorsokon keresztül mutatja be a klímaváltozás okozta problémákat úgy, hogy minden egyes részben egy-egy hírességet szólaltat meg. A produkcióban többek között olyan sztárok tűnnek fel, mint Jessica Alba, Matt Damon, Harrison Ford, Chris Hayes és Arnold Schwarzenegger, aki executive producerként működött közre a sorozatban. Premierekben az AXN White csatornán sem lesz hiány: 2014. október 3-án Az óceán szíve (In the Heart of the Ocean) első részét láthatják a nézők, 2014. október 7-én, kedden pedig Az uralkodónő (Reign) premierjének vetítésére kerül sor.

Kulcsszavak: TV műsor AXN

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15