Synergon: közigazgatási e-learning

, 2001. augusztus 31. 12:08
A Synergon szakmai részvételével készül el az első közigazgatási e-learning tananyag. E fejlesztés révén a MeH köztisztviselői e-learninges módszerek segítségével készülhetnek fel a köztisztviselői alap- és szakvizsgára. A MeH által támogatott, közigazgatást érintő e-oktatási rendszer globálisan kapcsolódik az eKormányzat kialakításához és a kormány által meghirdetett Széchenyi-tervhez.
A Synergon nyerte el a Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztosság (MeH IKB) által meghirdetett az e-learning alapú köztisztviselői alapvizsga és szakvizsga oktató tananyagának fejlesztésére szóló tendert.

A Synergon Oktatási üzletága, a Synergon Education által kidolgozott SYNEDU tananyag-fejlesztési és a nemzetközi AICC (Aviation Industry CBT Committee) szabvány alapján készíti el az első közigazgatási e-learning megoldást. Az IKB célja, hogy a hagyományos közigazgatási képzést e-learning módszerekkel és eszközökkel egészítse ki, színesítse azt. A projekt kivitelezése alapvetően 4 fő fázisból áll. Az első két fejezetben a papíralapú tananyagok digitális megjelenítését valósítják meg, majd az alapanyagokat programozzák az e-learning módszertanának megfelelően, és végül tesztelik a teljes rendszert.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55