Új közösségi oldal: mindenki dolgozzon ott, ahol jól érzi magát!

forrás: Prím Online, 2015. július 7. 12:20

Munkatársaim.hu néven új közösségi oldalt indított a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az álláskeresők már azelőtt a lehető legjobban megismerhessék az adott munkakörnyezetet, mielőtt elfogadnának egy konkrét pozíciót; illetve a kapcsolati hálójukat is hatékonyabban használhassák a keresés és kiválasztás ideje alatt.

A vezető hazai online állásportál által fejlesztett közösségi portál egészen új szemlélettel közelíti meg az álláskeresés folyamatát: a jelentkezőknek és a cégeknek is segítséget nyújt abban, hogy megismerjék egymást, ezzel elérve, hogy a legjobb ember kerüljön a neki legmegfelelőbb pozícióba.

A munkavállalók különböző szempontok szerint értékelhetik munkahelyeiket, tölthetnek fel képeket a mindennapi életből és építhetik a közösséget – így nyújtva hasznos információkat a keresőknek. Ezzel párhuzamosan a cégek HR szakemberei is könnyebben figyelhetnek fel a tehetséges jelentkezőkre, hiszen a felhasználók egymást is értékelhetik több kategóriában, nevezhetnek bárkit a munkahelyükről hónap dolgozójának és jelvényeket is gyűjthetnek az aktív kapcsolat- és építő, vagy másokat segítő tevékenységükkel.

Az oldal teszt verzióban még 2014-ben kezdte meg a működését, így már több mint százezer cég és közel hatezer regisztrált felhasználó van rajta. A Profession.hu-val való többszintű átfedés garantálja az oldal gyors növekedését: az álláskereső oldalon például a hirdetések alatt nézhetjük meg, dolgozik-e ismerősünk az adott cégnél, a közösségi felületen pedig a cégek alatt listázza ki a rendszer az ott meghirdetett pozíciókat.

 



Hétvégén egy közösségi nyereményjátékot is hirdetett a felület: a regisztrált felhasználók munkatársaikkal együtt szerezhetnek garantált ajándékokat, többek között babzsákot, csocsóasztalt és kávéfőzőt a munkahelyükre. Az együttműködésre és hatékony csapatmunkára ösztönző játékban mindenki gyűjthet pontot, aki maga is szeretne hozzátenni a jó munkahelyi környezethez.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15