IDC: a Xerox idén is vezető munkafolyamat szolgáltató

forrás: Prím Online, 2016. október 15. 08:54

A neves kutatócég, az IDC legfrissebb MarketScape felmérése ismét vezető dokumentum-alapú munkafolyamat szolgáltatóként ismerte el a Xerox-ot. Ezt a rangos címet immár hatodik éve folyamatosan kiérdemli a vállalat köszönhetően a menedzselt nyomtatási és dokumentum szolgáltatásainak, valamint a dokumentum-alapú munkafolyamat szolgáltatásai fejlődésének.

A Xerox az egyetlen a piaci szereplők közül, amely önálló szervezetet épített fel a dokumentum-alapú munkafolyamatok támogatására. A munkafolyamat automatizálás biztosítja a vállalatok termelékenységének és folyamatainak összekapcsolását, ezzel segítve őket abban, hogy elejét vegyék a dokumentum menedzsment elé tornyosuló akadályoknak, hiányosságoknak. A Xerox folyamatosan azon dolgozik, hogy megoldásával erősítse az iparági, és a vertikális munkafolyamat automatizálási szolgáltatásait a bankszektor, a gyáripar, a kormányzat, az egészségügy és a felsőoktatás területén.

 

A Xerox dokumentum-alapú munkafolyamat portfoliója magába foglalja a munkafolyamat értékelési módszertant, az adaptív üzleti folyamat modellt, az intelligens dokumentum feldolgozást, valamint a felülvizsgálatot és az űrlapok felismerését.

 

“A menedzselt munkafolyamat szolgáltatások jelentősen hozzájárulnak a legkülönbözőbb iparágak, illetve szervezeten belüli üzletágak eredményességéhez kezdve attól, hogy csökkentik a nyomatok számát, pénzt takarítanak meg, egészen addig, hogy növelik a dolgozók hatékonyságát, fokozzák a dokumentumok, illetve az adatok biztonságát. A hosszú ideje fennálló vezetői pozíciónkat a folyamatos növekedés és a szoftver, illetve szolgáltatás megoldások adaptálása biztosítja, amelyek révén a legjobb és a leginkább testreszabott megoldásokat kínálhatjuk a vásárlóknak.” – hangsúlyozta Mike Feldman, a Xerox nagyvállalati üzleteiért felelős elnöke.

 

A Xerox folyamatosan fejleszti dokumentum-alapú munkafolyamat megoldásait, szolgáltatási portfólióját, illetve erősíti piaci jelenletét akvizíciókkal és újabb partneri kapcsolatok kialakításával. Jelenleg a főbb partnerei közé a tartalommenedzsment szolgáltatást nyújtó Hyland Software, a nagyvállalati digitalizációra szakosodott Top Image Systems, valamint az analitikával foglalkozó Datawatch tartozik.

 

Az IDC legfrissebb MarketSpace jelentése a Xerox erősségei között megemlíti azt, hogy a vállalat kidolgozott dokumentum-alapú munkafolyamat stratégiával és ütemtervvel rendelkezik, amibe beleértendők a partneri-és a cégegyesülési tervek is. A felmérés szintén kitér arra, hogy a vállalat képes a legszélesebb iparági ügyfélkör igényeinek kiszolgálására, illetve a Xerox dokumentum-alapú munkafolyamat portfóliójának részei a szabadalmaztatott értékelési és kollaborációs eszközök is. Ezek mellett a Xerox dokumentum-alapú munkafolyamat kínálatába tartoznak azok az iparági megoldások, amelyek összefogják többek közt a követeléskezelést, a kifizetést, a HR-t, vagy a munkavállalói állomány menedzsmentjét.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15