Újabb kinevezést kapott a UPC Magyarország vezérigazgatója

forrás: Prím Online, 2018. február 19. 11:51

Személyi változásokat jelentett be a UPC a közép-kelet-európai vállalatainak élén. 2018. április 1-től Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és UPC Románia jelenlegi vezérigazgatója irányítja majd a UPC lengyelországi vállalatát, miután Frans-Willem de Kloet, a UPC Lengyelország jelenlegi vezetője úgy döntött, távozik a cégtől. Robert Redeleanu ugyanezen időponttól egyszerre fogja ellátni a UPC Magyarország és UPC Lengyelország vezérigazgatói feladatait, elősegítve a két vállalat fejlődését. A vállalatok továbbra is önálló szervezetként működnek tovább mindkét országban.

Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és UPC Románia vezérigazgatója elfogadta azt a felkérést, hogy a UPC Magyarország vezetése mellett a UPC közép-kelet-európai régiójának legnagyobb vállalata, a UPC Lengyelország vezérigazgatói posztját is betöltse. Új megbízatása miatt március végén megválik a romániai cég élén betöltött pozíciójától.

 

 

Robert Redeleanu sokéves menedzsment tapasztalattal rendelkezik, és vezetőként komoly szaktudást szerzett nemzetközi FMCG és telekommunikációs cégeknél vállalatirányítási, értékesítési és marketing területeken. 2013-ban csatlakozott a Liberty Global csoporthoz Romániában, 2016 óta pedig a UPC Magyarország vezetését is ellátja. A két vállalat vezérigazgatójaként kiemelt figyelmet fordított az ügyfélérték és az üzleti eredmények javítására, jelentősen megerősítve a vállalatok piaci pozícióját mindkét országban.

Kulcsszavak: +céginfo UPC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15