Új honlapot indított a Raben Group

forrás: Prím Online, 2020. október 30. 14:07

Élesítette megújított honlapját a Raben Group. Az Európa tizenhárom országában – köztük Magyarországon is – jelen lévő logisztikai szolgáltató oldalán az ügyfelek még egyszerűbben érhetik el és kezelhetik egyedi adataikat, illetve kaphatnak naprakész információt a megrendelt szállításaikkal kapcsolatban. A portál emellett szorosabb kapcsolattartást tesz lehetővé a cégcsoport partnerei és munkatársai között, ezzel még professzionálisabb kiszolgálást biztosít.

A digitalizáció ütemének gyorsulásával és a megbízható adatokhoz való hozzáférés jelentőségének növekedésével egyre fontosabbá válik, hogy a szolgáltatók hatékony és dinamikus eszközök révén tartsák a kapcsolatot az ügyfeleikkel. Ennek jegyében indította el a Raben Group új weboldalát, amely igazodik a legújabb online irányvonalakhoz, és a korábbiaknál is könnyebben kezelhető felhasználói felületet kínál.

 

Új honlapunk a változó online világra adott válaszunk ügyfeleink könnyebb kiszolgálása érdekében és az ő elégedettségükért.” – mondta Katarzyna Bartkiewicz, a Raben Group digitálismarketing-menedzsere. „A weboldal hősei a munkatársaink – a mi szóhasználatunkban ’People with Drive’ –, akik ugyanolyan eltökéltséggel valósítják meg a honlapunkat, mint ahogy magát a Raben Groupot is építik. Ezzel a megjelenítéssel azt szeretnénk megmutatni a látogatóinknak – ügyfeleinknek és leendő munkavállalóinknak –, hogy tele vagyunk energiával, elkötelezettséggel, és mindenekelőtt egy jól szervezett csapatot alkotunk, amely mindenkor készen áll az új kihívásokra.”

 

 

Az oldal új kialakításának célja, hogy a felhasználói élménnyel kapcsolatos legújabb elvárásoknak is megfeleljen. Újdonság többek között a letisztult, mégis minden fontos funkciót elérhetővé tevő menü, az egyszerű ajánlatkérő űrlapok, illetve a Raben Groupot bemutató videók. A modern és dinamikus megjelenés mellett fontos továbbá az ügyféloldalakhoz történő egyszerű hozzáférés, a továbbfejlesztett telephelykereső, a szállítási információk lekérdezésének, valamint az oldal offline megjelenítésének lehetősége.

 

A könnyű görgetés és a menüpontok mobileszközbarát kialakítása révén az új honlap valamennyi tartalma okostelefonon is könnyen elérhető. A felhasználói élmény további javítása érdekében a Raben Group a TYPO3PWA formátum szerinti kialakítás mellett döntött. A progresszív internetes alkalmazások (Progressive Web Applications – PWA) ötvözik a honlapok és a mobilapplikációk legjobb tulajdonságait, ennek köszönhetően az oldal a korábbinál sokkal gyorsabbá vált, illetve lassú kapcsolat esetén, vagy akár hálózati csatlakozás nélkül is működik.

 

A honlap elkészítéséhez szükséges technológiai, szakmai hátteret a fejlett webes és e-kereskedelmi megoldások megvalósítására szakosodott Macopedia nyújtotta. A két cég több mint öt éve dolgozik a Raben honlapjának fejlesztésén, mindig újabb funkciókat téve elérhetővé. A legfrissebb változatban a Macopedia a felhasználói élményt meghatározó grafikai tervezés, a TYPO3 tartalomkezelői rendszer, valamint a honlap TYPO3PWA szerinti felépítéséért felelt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15