Már Budapesten is elérhetők a Webfleet Solutions szolgáltatásai

forrás: Prím Online, 2021. május 11. 17:46

A Webfleet Solutions, Európa vezető telematikai megoldásokat kínáló vállalata megérkezett Magyarországra. A Bridgestone tulajdonában lévő cég új budapesti képviseletével személyre szabott megoldásokat és szolgáltatásokat kínál majd a helyi üzleti flottapiac igényeit kielégítve. Első lépésként a díjnyertes WEBFLEET flottakezelő felület – a vállalat zászlóshajó megoldása – magyar nyelven is elérhetővé vált, és már a magyar elektronikus útdíjrendszerrel, a HU-GO-val is illeszkedik.

A bővítés tovább erősíti a Webfleet Solutions európai piacvezető szerepét a szállítmányozási ágazatban, amelyet a cég a WEBFLEET flottakezelési megoldásán keresztül összekapcsolt több mint 200 000 nehéz haszongépjárművel (HCV) alapozott meg. 

 

"Magyarországon a közúti szállítást tekintjük az árufuvarozás legnagyobb szereplőjének, ez a régió fejlett infrastruktúrájából is adódik" – mondta Taco van der Leij, a Webfleet Solutions Europe alelnöke. "Az összekötő szállítási megoldások piacvezetőjeként biztosak vagyunk abban, hogy magyarországi üzleti ügyfeleink számára hasznosak lesznek a flottájuk digitalizálását és a hálózatba kapcsolását elősegítő telematikai technológiánk."

 

A Webfleet Solutions olyan személyre szabott megoldásokat kínál a szállítmányozási vállalatoknak, amelyek növelik a flotta teljes hatékonyságát és biztonságát, illetve segítenek abban, hogy a cég a jogszabályoknak megfelelően működhessen. Így például biztosít többfunkciós Android-alapú járművezetői terminálokat, amelyek a vezetőket a járművön belüli és kívüli navigációban, illetve a megrendelések feldolgozásában és külső alkalmazások kezelésében is segítik. Az általános telematikai szolgáltatások mellett – mint az út- és kilométer-követés – a kategória legjobb távoli tachográfadat-letöltése biztosítja a megfelelőséget. A WEBFLEET felület illeszkedik a már használatban lévő folyamatokhoz, beleértve a szállításirányítási rendszereket is (TMS).

 

A magyarországi terjeszkedést Dariusz Terlecki, a Webfleet Solutions lengyelországi és kelet-európai ágának értékesítési igazgatója vezeti. Lengyelországi Varsóban működő csapata koordinálja és felügyeli majd a magyarországi tevékenységeket. 

 

"Jelenlétünk Magyarországban – egy központi fekvésű, erős közlekedési iparral és hatalmas fejlődési potenciállal rendelkező országban – segít megerősíteni helyzetünket az egész térségben" – mondta Terlecki.  "A közép- és kelet-európai országokban a nemzetközi szállítások aránya rendkívül magas. A flottaüzemeltetés hatékonyságát javító és a felmerülő kihívásokkal megbirkózó korszerű telematikai megoldásaink nagy előrelépést jelentenek majd mind a helyi vállalkozások, mind a régió egész gazdasága számára."

 

A magyar piac vonzerejét tovább erősíti a Bridgestone helyi jelenléte. A Bridgestone gyártóüzemmel, értékesítési hálózattal, valamint kiterjedt forgalmazási és partnerhálózattal is rendelkezik az országban.

 

"A Bridgestone-hoz való csatlakozással új lehetőségek és új fejlesztések tárháza nyílt meg előttünk" – tette hozzá Terlecki. "Ahol csak lehet, építeni szeretnénk erre az együttműködésre. A magyar piacra való belépés a Bridgestone portfóliójának ésszerű és magától értetődő bővítése ezen a piacon."

 

 

A magyarországi terjeszkedés a Webfleet Solutions szélesebb körű növekedési terveinek kezdetét jelzi: a vállalat további régiókba, többek között Amerikába, a Közel-Keletre és Ázsiába is tervezi eljuttatni szolgáltatásait.  Mivel a COVID-19 továbbra is gyorsítja a digitalizálást szinte minden ágazatban és piacon (a közlekedésiparral az élen), a vállalat elkötelezett amellett, hogy a növekvő ügyféligényt kiszolgálja, és fejlett telematikai megoldásait egyre több országban elérhetővé tegye. 

 

A viszonteladók és üzleti partnerek hálózata a Webfleet Solutions magyarországi portfóliójának stratégiai értékesítési csatornáját alkotja majd. A vállalat már alá is írta első üzleti partneri megállapodásait az alábbi cégekkel: az AKH, a MARSO és az N-Fleet is a WEBFLEET felületét népszerűsítik majd. Az AKH és a MARSO a Bridgestone jelentős hosszú távú üzleti partnerei Magyarországon a gumiabroncsok területén, most pedig lehetőség nyílik arra, hogy együttműködésüket a mobil és digitális szolgáltatások kapcsán is megerősítsék. Az N-Fleet egy dinamikusan fejlődő, a szállítmányozási szektorban tevékenykedő vállalat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15