Idén a Várkert Bazárban lesz a Marketing Summit Hungary

forrás: Prím Online, 2022. június 2. 19:42

A Marketing Summit kiemelten foglalkozik majd a marketing szerepeinek több irányból történő bemutatásával, hiszen a jól végzett marketing válaszokat képes adni a jelen és a jövő kihívásaira. A marketing hangsúlyos szerepét szimbolizálja a helyszínválasztás is, hiszen szeptember 15-én, egy igazán exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban szervezik a szakma idei csúcstalálkozóját. Az esemény a marketingszakembereken túl az üzleti döntéshozókat is megszólítja.

A Marketing Summit a marketing- és üzleti döntéshozókat, illetve szakembereket megszólító kiemelkedő esemény, amely az ősz hagyományosan legnagyobb szakmai nyitórendezvénye. Az esemény olyan üzleti és marketing csúcstalálkozó, amely segíti a döntéshozókat, hogy felkészülhessenek a következő időszak kihívásaira, bármelyik iparágból is érkezzenek.

 

A marketing egyik legnagyobb kihívása ma, hogy a szakmát művelőkön túl a gazdasági és üzleti döntéshozók is mélyen megértsék annak szerepét – hiszen minél inkább megértik azt, annál inkább kiteljesednek és komplett, gazdasági, társadalmi és környezeti szempontból is értékteremtő tevékenységet tudnak folytatni a szervezetek – emeli ki az eseményt szervező Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) elnöke, Hinora Ferenc. Mi az MMSZ-nél azt gondoljuk, hogy ma már nem elegendő önmagában a marketing eszközeivel foglalkozni, sokkal mélyebbre kell ásni a cégek marketingtevékenységében, jobban meg kell érteni a bennünket körülvevő környezetet, a célcsoportok magatartását és működését, valamint összességében a marketing lényegét. A Marketing Summit ezért a marketingszakemberek széles tábora mellett az üzleti döntéshozókat is megszólítja, hiszen végső soron a cégvezetők határozzák meg egy adott szervezet marketingtevékenységének lehetőségeit. Amennyiben ők is elkötelezetten hisznek a marketing erejében, akkor marketingorientált szervezeteket építenek, amely tágítja a szakemberek lehetőségeit is – teszi hozzá az elnök.

 

Az idei Marketing Summit egyik legfőbb feladata, hogy bemutassák a marketing különböző értékteremtő szerepeit és az általa kínált megoldásokat szakmai, gazdasági, társadalmi, környezeti kihívások esetében is. A marketing egy olyan tevékenység, ami mindenki számára megkerülhetetlen, valóban a prioritások között kell, hogy szerepeljen minden szervezet életében – emeli ki Hinora Ferenc. Ezt a kiemelt szerepet szimbolizálja a helyszínválasztás is, hiszen szeptember 15-én, egy igazán exkluzív helyen, a Várkert Bazárban szervezik az idei Marketing Summitot.

 

Ebben az évben két nagy arénában zajlanak majd az üzleti és szakmai programok. Az egyikben a Misszió és Vízió jegyében főként olyan megkerülhetetlen stratégiai kérdések kerülnek majd terítékre, mint például a purpose marketing (Purpose Hungary), körforgásos gazdaság és innováció (Planet Hungary), a márkák új válaszai (Brandverzum), a metaverzum és a web 3.0 lehetőségei vagy éppen az országmarketing, városmarketing és a kiemelt iparágak kihívásai. A másik terem a Tudástranszfer Aréna nevet viseli majd, ahol a most legtrendibb és a jövőben is leginkább használt eszközöket, megoldásokat, kommunikációs csatornákat mutatják be előadások és esettanulmányok segítségével. Itt a tranzakciós marketing és ügyfélélmény, a digitális marketing (design, tartalom, optimalizálás), a performance marketing, a brand performance, az out of home universum területei mentén adnak majd választ a marketing gyakorlati kérdéseire, valamint itt kerül majd sor a marketing ágazat kihívásainak fórumára is.

 

 

A nívós üzleti és szakmai programokon túl idén is lesznek díjátadók: az MMSZ Életműdíjat minden évben, így idén is a Marketing Summiton adják majd át, ahogyan hagyományosan a Marketing&Media magazin TOP50 marketingvezető rangsorában szereplők is itt vehetik majd át az elismerésüket, valamint az eseményen hirdetik ki a Városmarketing Gyémánt Díj pályázatok nyerteseit is. A díjátadók mellett lesznek egyéb kísérő programok is, így a szervezők a YoungArt Platformmal közösen dolgoznak azon is, hogy egy képzőművészeti kiállításnak is helyet adjanak.

 

Minden üzleti döntéshozót és marketingszakembert várunk az eseményen, aki hisz a marketing erejében, tettre kész és aktívan formálni szeretné környezetét, fejleszteni kívánja cégét, miközben élen szeretne járni a társadalmi és környezeti értékteremtésben is – mondja Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke.

 

A Marketing Summit Hungary főszervezője a Magyar Marketing Szövetség, társszervezői a Positive Adamsky reklámügynökségi csoport, valamint a Marketing & Media szaklap. Mindhárom szervező elkötelezett a marketing szerepeinek bemutatásában, a marketing- és üzleti tevékenységet végzők szakmai támogatásában, valamint a helyes gyakorlatok fejlesztésében és terjesztésében.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kyndryl: A MI várhatóan teret nyer az ügyfélszolgálatokban, a bankokban, a biztosításban és az oktatásban

A mesterséges intelligencia-technológia legújabb vívmányai közé tartozik a generatív mesterséges intelligencia, amelyet az jellemez, hogy kreatív képességei révén képes új tartalmakat, képeket, zenét generálni, sőt, korábbi információk és tapasztalatok felhasználásával akár ügyfélszolgálati feladatokat is el tud látni.

2024. március 19. 10:03

Több százezernyi forintnyi érték lapul az otthonainkban

Ha valakinek hirtelen nagyobb összegre van szüksége, akkor érdemes szétnéznie a lakásban, mielőtt a bankba rohanna hitelért. A fenntarthatóság jegyében ma már szinte azonnal készpénzzé tehetjük a nem használt eszközeinket, amivel nemcsak a családi kasszának teszünk jót, hanem a környezetnek is. Egy-egy fiókban vagy szekrényben lapuló mobiltelefon, laptop, tablet, esetleg fényképezőgép ára a több százezer forintot is elérheti ugyanis még használtan is.

2024. március 18. 19:21

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Átadták a Jedlik Ányos-díjat

Idén is átadták a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) egyik legrangosabb díját, a Jedlik Ányos-díjat, amely a kimagaslóan sikeres feltalálói tevékenység, valamint a kiemelkedő színvonalú és hatékonyságú iparjogvédelmi munkásság elismerését szolgálja. A Magyar Nemzeti Múzeumban kiosztott díjat ezúttal két vegyészmérnök, egy építőmérnök, egy villamosmérnök és egy szellemitulajdon-védelem területén tevékenykedő szakember kapta.

2024. március 18. 16:10

Spinoff Extra: topvezetőktől tanulhatnak a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

A Spinoff Klub a győri Széchenyi István Egyetem nagy sikerű közösségépítő, innovációgazdasági programsorozata, amelyen meghívott előadók panelbeszélgetés keretében tárgyalják meg a legfrissebb technológiai trendek üzleti vonatkozásait. A mostani félévtől a brand újabb rendezvénnyel bővül: a Spinoff Extra során sikeres topmenedzserekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők – elsőként, március 20-án, szerdán dr. Szászi István, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója lesz a vendég.

2024. március 18. 14:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15