Az Accenture segíti ügyfeleit a jövő gyárainak felépítésében

forrás: Prím Online, 2022. július 23. 11:48

Accenture az Eclipse Automation felvásárlásáról döntött, amely testreszabott gyártásautomatizálási és robotikai megoldásokat kínál, és központja Kanadában, Ontarióban, Cambridge-ben található. A felvásárlás lehetővé teszi, hogy az Accenture automatizált gyártósorokat kínáljon, amelyek felhasználják a felhőt, az adatokat és a mesterséges intelligenciát (AI), és ezáltal intelligensebbé, termelékenyebbé, fenntarthatóbbá és biztonságosabbá teszik a gyárakat és az üzemeket. A pénzügyi feltételeket nem hozták nyilvánosságra.

Az Eclipse Automation gyártási rendszereket hoz létre, hogy kifinomult termékeket állítson elő élettudománnyal, ipari berendezésekkel, autóiparral, és energia- és fogyasztási cikkekkel foglalkozó cégek számára. Technológusai és mérnökei fejlett automatizálási megoldásokat terveznek, építenek, integrálnak és szervizelnek olyan alkatrészek és eszközök gyártásához, mint az elektromos járművek akkumulátorai és a hordozható vércukormérő monitorok. Az Eclipse Automation megoldásai közé tartoznak az automatizálási vezérlőrendszerek, a gyártógépek, a robotok, és a kritikus testreszabott szerszámok, amelyeket házon belül gyártanak.

 

A 2001-ben alapított Eclipse Automation irodákkal rendelkezik Kanadában, az Egyesült Államokban, Magyarországon, Németországban, Svájcban és Malajzián. Mintegy 800 szakembere csatlakozik az Accenture digitális mérnöki és gyártási szolgáltatásához, az Industry X-hez. 

 

 

Aaron Saint, az Accenture Industry X észak-amerikai vezetője a következőt mondta: „A technológia, az adatok és a mesterséges intelligencia alapvetően átalakítja a cég minden részét. Ez magában foglalja a tervezést és a gyártást, és ügyfeleink következő digitális átalakulási határát. Az Eclipse Automation a fejlett automatizálási képességeket mély digitális szakértelmünkkel kombináljuk. Ezáltal az Accenture minden eddiginél jobb helyzetbe kerül ahhoz, hogy segítsen ügyfeleiknek újragondolni termékeiket és azok gyártási módját.” 

 

Jeffrey Russell, az Accenture kanadai elnöke a következőt mondta: „Sok cég viszi haza a termelést Kanadába és az Egyesült Államokba a globális ellátási lánc zavarai miatt. Ez egyedülálló lehetőséget biztosít számukra, hogy újra feltalálják a gyártást digitális technológiákkal és fejlett automatizálással. Az Eclipse Automation segítségével az Accenture olyan technológiát és képzési képességeket biztosít majd, amelyekre ügyfeleinknek szüksége van a digitális ipari munkaerő fejlesztéséhez azokon a piacokon, ahol kevés gyártási ismeret áll rendelkezésre.” 

 

Steve Mai, az Eclipse Automation vezérigazgatója hozzátette: „Két évtizede vezető szerepet töltünk be a fejlett automatizálási megoldások és a csúcstechnológiás gyártási know-how szállításában ügyfeleink számára több iparágban. Az Accenture-höz való csatlakozással az adatok, a mesterséges intelligencia és a felhő előnyeit olyan méretekben eljuttathatjuk ügyfeleink létesítményeihez, amelyet egyetlen másik cég sem tud a számukra biztosítani.”

 

A felvásárlás a következő mérföldkövet jelenti az Accenture digitális tervezési és gyártási képességeinek bővítésében. 2020-ban az Accenture felvásárolta a Myrtle Consulting céget (Egyesült Államok, Kanada), amely az ipari műveletekkel kapcsolatos stratégiai tanácsadással foglalkozik és a Callisto Integration céget (Kanada), amely gyártás-végrehajtási és üzemi vezérlőrendszerek szállításával foglalkozik. 2021-ben az Accenture felvásárolta a Pollux céget (Brazília), amely anyagmozgató és autonóm mobil robotokat tervez és telepít, és utat nyit az autonóm robotikai rendszerek felé. Ugyanebben az évben az Accenture végrehajtotta az egyik legnagyobb felvásárlást a németországi székhelyű nemzetközi mérnöki szolgáltató, az umlaut megvásárlásával,és megerősítette a vagyonkezeléssel és teljesítménnyel kapcsolatos képességeit az Advoco (Egyesült Államok) és T.A. Cook (Németország) segítségével. 

 

A felvásárlás befejezése a szokásos lezárási feltételektől függ, beleértve a szükséges hatósági engedélyek beszerzését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15